Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LBP2 Koleksiyon Paketi En Çok Satılanlar Arasında


 
     Little Big Planet 2'nin koleksiyon paketi duyurulalı henüz 24 saat bile olmadı. Ancak Little Big Planet 2'nin koleksiyon paketi, Amazon.com'un en çok satılan oyunlar listesinde ilk sırayı aldı bile!
 
     Dün akşam, çıkış tarihi ile birlikte duyurulan Little Big Planet 2'nin koleksiyon paketi, en çok satanlar listesinde büyük heyecanlarla beklenen Starcraft II'yi, çıkışının üzerinden aylar geçmesine rağmen hâla ülke analizlerindeki en çok satanlar listesinin başında gelen Red Dead Redemption'u geçmiş durumda. Ayrıca Red Dead Redemption'un bu hafta Amazon'a özel olarak indirimde olduğunu da hatırlatalım.
 
     Little Big Planet 2'nin koleksiyon pakedi içeriğine buradan ulaşabilirken, Amazon.com'un en çok satan oyunlar listesine de buradan ulaşabilirsiniz. Eğer bir yorum yapmak gerekirse, 12 saatte bunu başarabilen bir oyunun çıktıktan sonra neler yapabileceğini düşünemiyorum bile!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Little Big Planet 2 Sony Media Molecule
NFS World'ün Betasından Genel İstatistikler Twisted Metal Online Split-Screen İle Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Big Planet 2
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız