Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

L.A Noire Senaryosu 22.000 Sayfadan Fazla

         
  
     Rockstar Games ve Team Bondi işbirliği ile geliştirilen L.A Noire'un senaryosu da en az diğer özellikleri kadar ilgi çekecek gibi görünüyor.
 
     Team Bondi'den Brendan McNamara'nın Edge dergisinin Nisan sayısındaki açıklamasına göre L.A Noire senaryosu toplam 22.000 sayfadan fazla. Bunun yaklaşık olarak 12 filme ve bir dizinin 2 yılına denk geldiğini söyleyen McNamara oyunda yapılması gereken bir çok görevin olduğunu söylüyor.
 
     Yüksek bütçesi ile dikkat çeken L.A Noire'un senaryosunun dizi ve filmlerden daha fazla olması aslında gayet normal, çünkü filmler belli bir senaryo doğrultusunda ilerlerken, L.A Noire gibi oyunlarda bir çok mekana girip farklı etkileşimlerde bulunabiliyoruz.
 
     Mcnamara'nın kıyaslaması oyunlara verilen emeğin Holywood filmlerinden veya dizilerden çok daha fazla olduğuna yönelik. Hiç bir oyun David Lynch veya Coen Kardeşlerin filmleri kadar derin olmayacak belki, ama ortadaki emeğin büyüklüğü de inkar edilemez.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Team Bondi Brendan McNamara Rockstar Games Senaryo Script
Xbox 360 İçin 250 GB HDD Resmen Satışta Mega 64: Indie Yapımcıların Yeni Umudu

cryptdlg

24.3.2010 10:24:20

0
Coen kardeşler denen film çekme özürlü iki biraderi tutupta film sektörüne sokan, ve hala o adamlara film çektirten şahıslara burdan sevgilerimi gönderiyorum. Tiz zamanda bunların film setine bir meteor düşe de kurtulalım şu heriflerden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız