Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

L.A.Noire Videosundan Yeni Ayrıntılar

Orientation adlı bu videodan sonra oynanış için yeni videolarda yayınlanacak.

     Rockstar Games, oyun severlerin en güvendiği firmaların başında geliyor. Her oyunu ile bizi farklı maceralara götüren firma, oyunlarındaki espri yapısı, kurgu, hikaye ve tabi ki ayrıntılar ile de oyuncuların gönlünde sağlam bir yere sahip. Firmanın Team Bondi'ye emanet ettiği L.A. Noire ise son dönemin en merak edilen oyunları arasında yer alıyor.
 
     Uzun bir kovalama sahnesine sahip ilk videosundan sonra büyük bir sessizliğe gömülen oyun, geçtiğimiz yıl sonlarına doğru gömüldüğü yerden çıkarılmış ve yeni bilgileri ile karşımıza çıkmıştı. Özellikle oyundaki grafik tekniği üzerine yayınlanan video, biz oyun severleri bir hayli etkilemişti. Tüm bu detay ve bilgilerden sonra ise tabi ki oynanış videolarını beklemeye başladık. Rockstar Games'te bizi daha da fazla bekletmeden dün akşam saatlerinde oyunun ilk oynanış videosunu yayınladı.
 
     Dün yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi "Oyunun PS3 sürümünden alınan sahnelerle oluşturulan videoda; çatışma, soruşturma, yakın dövüş, şüpheli kovalamaca ve L.A. Noire'den umduğunuz herşeyi" görmüştük. Şimdi gelin, bizi oldukça heyecanlandıran bu videoyu biraz daha irdeleyelim. 
 
 
     Oyunda 2.Dünya savaşına da katılmış olan çaylak polis memuru Cole Phelps'i kontrol edeceğiz. Los Angeles Polis Departmanı'nda görev alan karakterimiz ile ilk başlarda normal devriye ve soygun görevleri alırken ilerleyen bölümlerde ise dedektifliğe kadar uzanan bir yola gireceğiz gibi gözüküyor. Kısacası çözdüğünüz her dava sizinde ilerlemenize olanak sağlayacak.
 
     1947 yılında başlayan oyun, o dönemin tüm dinamiklerine de sahip olacak. Barlar, caz müzik ve yapıları ile dönemin Los Angeles havasını fazlasıyla soluyacağız. Oynanış kısmında ise videoda da söylendiği gibi klasik aksiyon sahneleri ile karşılaşsakta oyunun kurgusuna bağlı olarak farklı aksiyonlara da gireceğiz. Bunlardan en önemlisi de kovalamaca sahneleri olacak. Kaçan bir şüpheliyi kovaladığımız bu kısmın açıkçası oldukça hoşuma gittiğini söylemeliyim. Zira oyunun CGI olan ilk tanıtım videosunda da kovalamaca anına yer verilmişti.
 
 
     Gelelim dediktiflik kısımlarına. Olay mahalinde bulduğunu herşeyi dikkatlice inceleyebilecek ve sorguladığınız kişilere bulduğunuz bu deliller hakkında sorular sorabileceksiniz. Soru seçme kısmı ise akıllıca düşünülmüş. Not tuttuğumuz defterimizdeki notlarımızı seçecek ve karakterimize bu seçimlere göre soru sorduracağız. Çözeceğiniz her olayın delil toplama, sorgulama ve sonuca gitme şeklinde ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Tabi delil toplama kısmında gizlice takip edeceğimiz kişilerde olacak.
 
     Dövüş ve araç kovalama sahnelerine de yer verilen videoda grafikler ve surat ifadeleri de oldukça dikkat çekiyor. Zaten grafikleriyle göz dolduran oyunun surat ifadeleri için oyunun teknik yönden en büyük özelliği diyebiliriz. Zira sorguladığınız kişilerin değişen surat ifadelerine göre sorgunun gidişatı da değişebilecek. Kimi zaman korkan, şüphelenen veya size öfkeyle yaklaşan karakterler ile karşılaşabileceksiniz.
 
     Kısacası 20 Mayıs'ta PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan L.A. Noire içn heyecanlanacak oldukça detay bulunuyor. Team Bondi ve Rockstar'a güvenimiz ise tabi ki oldukça büyük.. Oyunun dün yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
L.A. Noire PS3 Xbox 360 Rockstar Games Team Bondi
BAFTA Oyun Ödülleri Oylaması Başladı Rapor: Slant Six Games, Multiplayer Oyun Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mr.Humble

10.2.2011 20:51:37

0
çok kaliteli bi oyun olacak her halinden belli.

JAX

10.2.2011 20:28:05

0
Şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en mükemmel yüz modellemeleri kullanılmış. 32 farklı kamera açısı ile gerçek hayattaki aktorlerin yüz mimikleri oyuna aktarılmış. Ve bu kusursuz yüz modellemeleri oluşturulmuş. Son olarak video sonunda PC ikonu yoktu. Oyun sadece konsollara mı gelecek :(

BSC Misafiri

10.2.2011 20:02:04

0
Oyunu Team Bondi yapıyo.

BSC Misafiri

10.2.2011 18:49:11

0
Rockstari mail yagmuruna tutalim arkadaslar türkce altyazi destegi versinler BSC sizde bögle bir haber yapin insanlar tesvik edin

serhart78

10.2.2011 17:48:59

0
GRFİKLER MUHEŞEM

No-One

10.2.2011 17:14:42

0
En azından Türkçe altyazı yapsalardı da o sorgulama sahnelerinde işkenceyi biz görmeseydik.

agent82

10.2.2011 17:13:18

0
TEAM BONDİ güzel bir oyun yapmışa benziyor ayrıca rockstar a da bravo kaliteli bi oyuna destek veriyor

Sycylian

10.2.2011 16:49:24

0
Gerçekten güzel oyun geliyor

BSC Misafiri

10.2.2011 16:43:32

0
Her zaman derim rockstar games yapıyorsa kötü olmaz diye gerçekten videoyu izlerken çok heyecanlandım grafikler beni fazla etkilemedi ama yüz ifadeleri gerçekten çok etkileyiciydi.Yine oyun camiasında bomba patlatıcak bir oyun geliyor hayırlısı.

ibokoprulu

10.2.2011 16:02:42

0
arkadas varmı böyle birşey ya sabırsızlanmamak elde degil.R* ne yaparsa iyi yapar max payne:tartısılmaz midnight losangeles: harika bır araba yarışını bize sunmuş.gercegı söylemek gerekirse arabadaki yüzlerce şarkı beni daha gaza getırıodu(rap rock hiphop metal rock pop) bully: bizi liseli yıllarımıza döndürmüstü the dead revolver: ilk vahsi batı oyunumuzdu eskilerden unutulmayacak gta : genel bi şehirdeki yaşama mucadelemızı para kazanmamızı anlatmıstı ve rockstarın en cok kar ettigi oyun oldugu bir gercek rdr: vahsi batı dakı ıntıkam iştahımızı kabartmıstı. Hayatımızda unutamayacağımız oyunlar listesınde kendıne yer bulmus bir oyun oldugu suphesiz la noire: ve son olarak la noire son teknolojiyi kullanarak harika bir iş cıkarmıs grafik bakımından 10 alacagı suphesız. oyun genel anlamda harika . ilk kez polis, dedektif (LCPD) olarak oynayacagımız bu büyük yapımda, oyuncular için harika bir polis tecrübesi olacak. yıllarca suçlu, araba hırsızlıgı, kanununa uymama

qrznBot

10.2.2011 15:52:53

0
Rockstar pc oyuncularına ayıp etti(bende dahil olmak uzere). Pcye de çıkarsalar incilerimi dökülür.

qqqqrpppp

10.2.2011 15:43:51

0
umarım beklediğimiz gibi olur hadi bekliyoruz çık artık
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız