Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristen Bell, Assassin's Creed 2'de Gözüktü

Güzel yıldız Lucy karakterine ikinci defa hayat verecek.
Geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed 2'de yer alacak olan karakterlerin bir kısmı açıklanmış ama Kristen Bell'in canlandırdığı Lucy karakteri ve Desmond ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti.
 
Bugün ise Kristen Bell'in ikinci oyunda da yer alacağı resmen açıklanmasa da ortaya çıkan fotoğraflar ile kesinleşmiş oldu. Oyundaki Lucy karakterini seslendirmek için stüdyoya giren Kristen Bell'in resimleri bugün yayınlandı.
 
"Bir oyuncu olarak karmaşık bir geçmişi olan böylesine zor bir karakteri seslendirmek oldukça keyif verici" diyen Bell, "Lucy karakterini bir kez daha canlandırdığım için çok mutluyum. Oyunun hayranları oldukça büyük sürprizlerle karşılaşacaklar." sözlerini de ekleyerek ikinci oyun ile ilgili küçükte olsa bir ipucu vermiş oldu.
 
Ayrıca oyun için yeni ekran görüntleri de ortaya çıktı. Bu ekran grüntülerinde Animus'un bulunduğu laboratuvarda bıraktığımız ve akibeti en çok merak edilen karakter olan Desmond Miles ile Kristen Bell'in canlandırdığı Lucy karakterini görüyoruz.
 
Ekran görüntülerinde dikkat çeken e önemli nokta ise iki karakterin ilk oyundaki laboratuvara pek benzemeyen bir mekanda bulunmaları. Ufak bir tahmin yürütecek olur isek Lucy ikinci oyunda Desmond'a yardım edip kendi imkanları ile kurduğu bir sistem ile şirket elemanlarından kaçmamızı sağlamış olabilir.
 
Kristen Bell'in seslendirme sırasında çekilen resimlerine ve oyunun yayınlanan son ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed 2 ubisoft PC PS3 xbox 360
Brutal Legend için Multplayer Video Yayınlandı Gay Tony için Yeni Video Yayınlandı

n0.pRobLem

2.10.2009 11:10:25

0
Mehtap duymasın... Ben bu hatuna hastayım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız