Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kratos vs ........... (Aşırı Spoiler)


 
     God of War 3'ün çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan yeni içeri ve videolarda gelmeye devam ediyor. 
 
     Baştan belirtelim haberimizin bu kısımdan sonrası ve aşağıdaki videolar oyun hakkında aşırı spoiler, yani keyif bozucu içerik barındırıyor.
 
 
 
     Geçtiğimiz yıl sonunda God of War 3'te Yunan mitolojisinin en ünlü isimlerinden biri olan Herkül'ün yer aldığı dedikoduları çıkmıştı. Hatta bu dedikodular oyunda co-op modu bulunacak ve Kratos ile Herkül el ele verip düşmanlarını birer birer geçeceklere kadar varmıştı. Oyun hakkında bilgiler gelmeye başladıkça oynanış dinamiklerinin ilk oyunlar gibi olacağı, dolayısı ile bir co-op modu olmayacağı anlaşılmıştı. Gerçi son dakika ne olacağı belli de olmaz :)
 
     Konumuza dönecek olursak bu yayılan dedikoduda bir nevi doğruluk payı olduğunu bugün öğrendik. Zeus'un oğlu Herkül, God of War 3'te bulunuyor. Oyun için bugün iki adet video ortaya çıktı. Bu videolardan ilkinde Kratos, Zeus'un karısı Hera ile karşılaşıyor. Konuşmalar oyunun Fransızca sürümünden olduğu için pek bir şey anlayamadık. Ama Hera'nın Zeus'un başına gelenlerden, daha doğrusu Kratos ile husimetinden pek memnun olmadığını yüz ifadesinden çok net bir şekilde anlayabiliyoruz. Hera ile olan kısa konuşmamızdan sonra bize doğru büyük birisi yaklaşıyor ve onun Herkül olduğunu da anlamış oluyoruz. Herkül'ün Kratos'un iki katı olduğunu ve bizi oldukça zorlu bir mücadele beklediğini de görüyoruz.
 

 
     Ortaya çıkan ikinci videoda ise daha önce gene Spoiler uyarısı yaparak verdiğimiz haberdeki, oyunun ilk 10 dakikasında başlayan kavganın sonucunu görüyoruz. Daha önce oyunun hemen başlarında Poseidon ile karşılaştığımızı ve kavgamız tamamlanmadan Olympos Dağı'na iniş yapıyorduk. Bugün ortaya çıkan videoda ise az önce bahsettiğim gibi bu savaşın sonuna tanıklık ediyoruz. buradaki sahneler muhtemelen oyundaki en epik ve görsel yönden en zengin görüntüler olarak karşımıza çıkacak.
 


     Yayınlanan her yeni videoda olduğu gibi çekim kalitesi oldukça kötü olan bu videolarda da heyecanımız katlanmaya devam etti. Kratos'un Olympos Dağı'nda terör estireceği God of War 3 için sadece 10 gün kaldı.
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War 3 Sony PS3 Kratos
Gran Turismo 5'den Yeni Bir Trailer "Vu Meter" ile PSP'de Farklı Müzik Deneyimi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

spader

9.3.2010 19:31:35

0
'' Yayınlanan her yeni videoda olduğu gibi çekim kalitesi oldukça kötü olan bu videolarda da heyecanımız katlanmaya devam etti.'' İltifatmı yoksa eleştirimi ? bu yazdığınızdan tam olarak kesin bi cevap vermek mümkün değilde...

turkcepsp

7.3.2010 18:12:22

0
Muhteşem bir oyun. 10 gün sonra benimsin Kratos...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız