Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korsan Temalı Strateji Oyunu Corsairs: Battle of the Caribbean Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Microids'in ve geliştiriciliğini Fishing Cactus ekibinin üstlendiği korsan temalı strateji oyunu Corsairs: Battle of the Carribean PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyuruldu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Su üzerinde savaşlara yelken açabileceğimiz yapım
 
 
 
Corsairs: Battle of the Caribbean korsan dünyasında geçen sürükleyici bir strateji deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda cesur bir kaptan olarak yer alıyor, denizlerde hâkimiyet kurmak ve filonuzun kaderini belirlemek için zorlu denizlere yelken doğru açıyoruz.
 
Mürettebat yönetimi tamamen bize ait 
 
Oyunda sadece yelken açmakla kalmıyor aynı zamanda karmaşık siyasi ilişkilere geçiş yapabiliyor ve farklı karakterde insanların bulunduğu mürettebatımızı yönetebiliyoruz. Oyunda her biri benzersiz özelliklere sahip 17 farklı gemi bulunuyor ve geliştirilmiş ticaret mekaniklerinde uzmanlaşmaya çalışıyoruz.
 
Strateji oyunu içerisinde görevlerden kaynak kazanabiliyor, düşmanları yenerek ve yeni bölgeler keşfederek gemilerimizi bir üst seviyeye yükseltebiliyoruz. Bu kapsamda mürettebatımızı güçlendirerek daha zorlu düşmanlara karşı gelebiliyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Corsairs Battle of the Caribbea
Super Mario Bros. En Çok Kazandıran İkinci Animasyon Filmi Oldu Türk Telekom eSüper Lig Şampiyonu Galatasaray Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız