Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Soruşturma Oyunu Go Home Annie, PC için 3 Aralık'ta Çıkıyor

 
 
Yayıncı Nordcurrent Labs ve geliştirici Misfit Village, SCP'den esinlenen birinci şahıs korku soruşturma oyunu Go Home Annie'nin 3 Aralık'ta PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden çıkış yapacağını, daha sonraki bir tarihte ise konsollara geleceğini duyurdu.
 
Anormal varlıkları güvence altına almak ve kontrol altına almak ve halkı korumak amacıyla kurulmuş gizli bir organizasyon olan SCP Vakfı'nın alt düzey bir çalışanı olan Annie'nin rolünü üstlenin.
 
"Güvence Altına Al, Kontrol Altına Al, Koru" sloganına sahip bir organizasyon neden tehlikeli paranormal olayları ve anormal varlıkları kopyalamak için bir bölüm kurdu? Neden aynı kopyaları tekrar tekrar test etmekle görevlendiriliyorsunuz ve görünüşte hiç değişmeyen bir sonuçla karşılaşıyorsunuz? Gerçek amacınızı ortaya çıkarmak ve kaderinizin gidişatını değiştirmek için sert önlemler almanız gerekecek.
 
-Bulmacaları çözmek ve seviyelerde gezinmek için mevcut ve orijinal anomalileri kullanın.
-Korkutucu deneylerden, serbest deneklere kadar, Replikasyon Bölümü'ndeki hiçbir yer tamamen güvenli değil. 
-SCP Vakfı'nın hikayelerine aşinaysanız, Go Home Annie'nin bunlarda şaşırtıcı değişiklikler yaptığını görebilirsiniz. En popüler olanların yanı sıra, SCP Vakfı Wiki'sinin birçok gizli mücevheriyle tanışacak ve etkileşime gireceksiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nordcurrent Labs Misfit Village korku soruşturma Go Home Annie Steam Epic Games Store GOG
Night to Meet You! Obake no Mare to Iyashi no Hitoiki, Switch ve PC için 12 Aralık'ta Çıkıyor killer7 için Büyük Güncelleme Yayınlandı

BSC Misafiri

26.10.2024 16:31:47

0
Türkçe dil desteği yine yok..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız