Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Occult Eylül'de Erken Erişim Olarak Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici ve yayıncı Renderise, korku macera oyunu Occult'un Eylül ayında Erken Erişim versiyonunda yayınlanacağını duyurdu. Occult, oyuncuların kötü niyetli tarikatlar, korkunç canavarlar ve eski lanetlerle yüzleşmek zorunda kalacağı bir iş birlikli çevrimiçi korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun Steam üzerinden çıkış yapacak.
 
Oyun hakkında
 
Hayatta hatalar yapıyorduk. Fakat şimdi bize ikinci şans verildi. “Kefaret” örgütü işe alım görevlisi, mahkemeden hemen sonra yanıma geldi ve basit bir seçim sundu: hapse girmek veya dünyadaki Karanlık Güçlerin sınır dışı edilmesiyle uğraşmak. Ben ikinciyi seçtim… O zamanlar ne tür tehlikelerle karşı karşıya olacağımı daha bilmiyordum. Lanet olası yerler korkunç canavarları yaratıyor. Ancak hepsi bu değil. Tehlikeli tarikatçılar, güç toplamak ve Şeytan’ın gelişini hızlandırmak amacıyla oralara yetişmeye çalışıyorlar. Bize ise lanet olası silah bile verilmiyor. Onları nasıl yeneceğiz ki? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam korku macera
Abandoned'ın Resmi Adı ve Boyutu Sızdırıldı Crysis Remastered, Nintendo Switch'te Fiziksel Sürüme Sahip Olacak

ezicioyuncu

3.7.2021 21:50:39

+2
Arkadaş bi link falan koymaya da erinmezsiniz herhalde... neyse oyunu incelemek isteyen olursa diye ; https://store.steampowered.com/app/1644490/Occult/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız