Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Koreli "Gold Farmer"lar Diablo 3 Yolunda

Oyunların kötüye kullanımı dendiğinde akla ilk gelen yerlerin başında Asya ülkeleri geliyor.

     Bugüne kadar Koreliler, ya da genel haliyle Asyalılar, birçok MMO oyununda kendilerini bizlere göstermişti. MMO piyasasının en güçlü yapımı World of Warcraft'da artık Koreliler insanlara bıkkınlık getirmeye başlamışken, bir başka Blizzard oyununda daha kendilerini göreceğimiz kesinleşti.
 
     Bildiğiniz üzere Diablo 3, gerçek paraya dayanan bir oyun içi eşya takas sistemini kullanacak. Asya ülkelerinde artık bir meslek haline gelen, hatta çalışma kamplarında "işkence" olarak kullanılan gold farmerlara yeni bir oyun kapısı daha açılıyor.
 
     Blizzard, bugün Diablo 3'ün resmi Kore sitesinin açılışını yaptı. Daha önce Blizzard ağızlarından kararsız cümleler duymuştuk fakat, sitenin açılmasıyla birlikte oyunun bu takas sisteminin, Asya sınırları içerisinde yer alacağı da kesinleşti.
 
     Herşeye rağmen Blizzard tarafı, açık bir kapı da bırakıyor. Geçtiğimiz haftasonu Blizzard'dan Paul Sams, "Aslına bakarsanız bu durumda bizim büyük bir sorun yok. Takas sistemini buna benzer ülkelerde de eksiksiz olarak uygulamayı düşünüyoruz. Tabiki bu düşüncemiz gelecekte olabilecek bazı kötüye kullanımlar sonrasında değişebilir. Fakat Blizzard olarak oyunumuzun her yerde aynı sürümle oynanmasını istiyoruz." açıklamasını yapmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Jurassic Park, Bu Yıl Avrupa'da Xbox 360 İçin Yok Battlefield 3'ten Epik Bir Atlayış

Blaze`

30.10.2011 16:44:02

0
Diablo 3'de böyle bir sistem olduğunu duyunca aklıma direk asyalı gold farmerlar gelmişti zaten Hadi hayırlısı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız