Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kopya Koruma Sistemi Denuvo'nun 6.0 Versiyonu Kırıldı

 
Denuvo ismini ilk kez duyduğumuz 'hiçbir zaman kırılamayacak' oyunlarla karşı karşıya kalacağımız söyleniyordu. Ancak Denuvo'nun her yeni sürümü, enteresan bir biçimde bir öncekinden daha hızlı kırılır oldu.
 
Dünün ilk saatlerinde, Denuvo 6.0 kullanan Total War: Three Kingdoms, yaklaşık 2 aylık bir sürenin ardından crack grupları tarafından kırıldı ve böylece Denuvo 6.0'da tarihe karışmış oldu.
 
Bu gelişmenin ardından oyunun yayıncısı SEGA'nın Denuvo'yu oyundan kaldırıp kaldırmayacağı merak konusu oldu.
 
Nitekim bu kopya koruma sistemi oyunu orijinal oynayanlar tarafından da oldukça kötü anılıyor. Yavaşlamalar, çökmeler ve uzayan yükleme süreleri gibi birçok handikaba sahip nitekim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSOGaming Denuvo Denuvo 6.0 hacker crack korsan oyun
Fire Emblem: Three Houses'ın Yeni Fragmanında Blue Lion Hanesi Tanıtılıyor Çocukları Sinir Harbine Sokan Momo Oyununun Filmi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

11.7.2019 18:18:55

+1
Sen de çok alıngansın Denuvo, hemen kırılıyorsun :×

BSC Misafiri

11.7.2019 18:00:44

+1
Hayırlı olsun. Total War severim lakin çin işi capon işlerinden pek hoşlanmam. Ama Denuvo'ya inat çekeyim ilaçlı ilaçlı oynarım. Hemde gelen tüm güncellemeleri ile :)

BSC Misafiri

11.7.2019 18:00:28

+1
Benim GENELDE paraya kıyıp aldığım oyunlar ya 24 saat içinde ya da 3-4 gün içinde anında kırılıyor. Dur bu kırılır az beklim yahh dediğim oyunlar ise en az 2 ay hatta 3-4.. Biliyorum, yalnız değilim..

BSC Misafiri

11.7.2019 18:00:07

0
Orijinal oyun korsan oyundan akıcılık anlamında iyidir. Saçmalama. Üstelik oyunun yapımcı firması bile oyunu kıranlarla dalga geçmek suretiyle oyunun kırılmasıyla oluşacak buglar tasarlıyor. Kırarken onlarla uğraşıyorlar

Metal-Gear

11.7.2019 17:52:49

0
Denuvonun amacı zaten belli bir süre koruyabilmek oyunları, bunu yapabildiği müddetçe firmalar kullanmaya devam edecektir ve sistem amacına ulaşmış demektir.

keremec

11.7.2019 17:21:11

0
Performans farkının nedenini açıkladım. Şimdi uzun uzun yazıp denuvo avukatlığı yapacak değilim. Ben buraya 3 tane ekran görüntüsü atıyorum. Siz oyun firmalarının yerinde olsanız denuvo kullanır mısınız kullanmaz mısınız? Edit: Ayrıca bu denuvo ile kırılan oyunların çoğu uzun bir süre oyunun düşük versiyonlarında kalıyor. Oyuna güncelleme ve dlc çıktığında kırması zor olduğu için tüm dlc ler çıkmadan kırmaya uğraşmıyor korsanlar.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

RealArek

11.7.2019 16:55:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: keremec Eğer bir oyunun korsanı 48 gün sonra çıkıyorsa bu sistem gereksiz değildir. Öyle ahım şahım bir performans kaybı da yaşatmıyor. Sisteminiz işlemci darboğazlı değilse 1 fps bile farketmez. Belki yükleme ekranları azcık daha uzun sürer o kadar.
Forumlara az bakarsan bazı oyunlarda 10 fps kadar yiyo ve çoğu oyun çıkmadan yada 1 saat sonra kırılıyo nadiren bazı oyunlar uzun sürüyo yani çok başarılı denemez.

keremec

11.7.2019 16:01:08

+2
Eğer bir oyunun korsanı 48 gün sonra çıkıyorsa bu sistem gereksiz değildir. Öyle ahım şahım bir performans kaybı da yaşatmıyor. Sisteminiz işlemci darboğazlı değilse 1 fps bile farketmez. Belki yükleme ekranları azcık daha uzun sürer o kadar.

RealArek

11.7.2019 15:53:21

0
Çok gereksiz bi sistem onu geçtim bu sistem yüzünden orjinal alanlar fps kaybı yaşıyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız