Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami ile Manchester United Uzun Vadeli Ortaklıklarını Duyurdu

 
Konami Digital Entertainment B.V. ile İngiliz futbol kulübü Manchester United, Pro Evolution Soccer serisi için uzun vadeli ortaklıklarını duyurdu.

Bu ortaklık sayesinde Manchester United logosu, oyuncuları, formaları ve stadyumu Old Trafford eFootball PES 2020 ve gelecek oyunlarda tamamen lisanslı olarak bulunacak. Ayrıca David Beckham efsanevi oyuncu olarak oyundaki yerini alacak ve yükselen yıldız Scott McTominay resmi eFootball PES elçisi olarak Manchester United ve Konami'nin düzenleyeceği birçok aktiviteye katılacak.

eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de çıkış yapacak. Demo sürümü 30 Temmuz'da yayınlanacak. Oyun ile ilgili detaylara buradan, demo ile ilgili detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Shenmue III Kickstarter Destekçileri Steam Anahtarlarını Oyunun Çıkışında Alamayacak, İade Mümkün Sıra Tabanlı Taktiksel RPG Warsaw 4 Eylül'de PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız