Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, eFootball 2022'yi Oyunculara Sundu

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla eFootball™ 2022'nin PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve masaüstü bilgisayarlar için Steam® üzerinde yayınlandığını duyurdu. Bu lansman, oyunun sonbahardaki ilk büyük ve ücretsiz güncellemesinden önce oyunculara fikir verecek bir nevi erken erişim sürümü mahiyetinde.
 
Steam sayfası
 
 
eFootball™ 2022'nin çıkışını kutlamak için, lansman sırasında Online Match (Çevrimiçi Maç) kampanyası ve “Worldwide Clubs” etkinliğini içeren eFootball™ Kick-Off kampanyası gerçekleşecek. Online Match kampanyası, oyunculara oynadıkları çevrimiçi maçların sayısına bağlı olarak Chance Deal sözleşmeleri kazanma fırsatı verecek. Chance Deal, oyunculara Sonbahar güncellemesinde gelecek Creative Teams modunda takımlarını güçlendirirken kullanabilecekleri Legendary (Efsanevi) oyuncu kartlarını edinmelerini sağlıyor.

Online Match kampanyası ise şu andan itibaren 8 Kasım 2021 01:59 UTC'ye (TSİ 04:59) kadar devam edecek. Kazanılabilecek özel ödüller şöyle:
 
Chance Deal #1 –10 oyun sonrasında kazanılır
Chance Deal #2 –15 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır
Chance Deal #3 –20 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır
 
 
 
Worldwide Clubs özel etkinliği, oyuncuların favori kulüplerini seçerek bu kulüplerin dünyanın dört bir yanındaki rakipleriyle karşılaşmalarını sağlıyor.Bugünden itibaren oyuncular, gerçek hayattaki takımlarla hem çevrimiçi hem de çevrimdışı maçların keyfini çıkarabilecekleri eFootball™ Dünyasını keşfedebilecekler. Online Event modu, kullanıcıların ‘challenge events’ aracılığıyla birbirlerine karşı oynayabilmesine olanak tanımakta. Oyuncular her hafta 200'ün üzerinde lisanslı takımdan birini seçebilecek ve bir sonraki büyük güncellemede kullanabilecekleri GP’leri kazanmak için çeşitli görevleri tamamlayabilecekler. Kullanıcılar tercih ettikleri takımı seçtikten sonra, bu takımı yalnızca mevcut etkinlik süresince kullanabiliyorlar – bu seçim etkinlik süresi sona erdiğinde sıfırlanıyor.

Etkinlik başına iki görev (challenge) oyuncuları bekliyor; ilk görevi tamamlamak ikincinin kilidini açıyor. Oyuncular, görevleri bitirdikten sonra bile oynayabilecekleri maç sayısında herhangi bir sınırlama yaşamayacaklar. Görevi ilk kez tamamladıktan sonra kazanabilecekleri ödül azalsa da eFootball™ "Play to Win" olduğu için kullanıcılar GP toplamaya devam edebiliyorlar.

eFootball™ 2022, konsollar arasında eşleşme özelliği ile geliyor (PlayStation®5 ve PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One) böylece oyuncular, konsol nesillerinden bağımsız olarak Event modunu eksiksiz deneyimleyebilirler. Worldwide Clubs etkinliği şu andan itibaren 8 Kasım’a kadar devam edecek.

Oyuncular ayrıca aralarından seçim yapabilecekleri dokuz orijinal Partner Club ile yapay zekaya veya bir arkadaşlarına karşı çevrimdışı oynayabiliyorlar. Oyunda şimdilik altı stadyum mevcut: Camp Nou, Old Trafford, Allianz Stadyumu, Emirates Stadyumu, Allianz Arena ve eFootball Stadyumu.
 
Tüm eFootball™ Partner Club lisanslarına buradan göz atabilirsiniz.
 
 
 
Sonbaharda gelecek büyük güncelleme, eFootball™ 2022'ye aşağıdakiler dahil olmak üzere birçok temel özellik ekleyecek:
 
- Creative Teams – favori formasyonlarınıza ve taktiklerinize uyan futbolcular ve teknik direktörlerle anlaşarak kendi "rüya takımınızı" yaratın, ardından onları eğitin ve güçlendirin.
- Yeni Oyuncu Tipleri – oyuna dört yeni oyuncu türü eklenecek: Standard, Trending, Featured ve Legendary
- Kontratlar – kullanıcılar, iki sözleşme türünden biri aracılığıyla oyuncularla sözleşme imzalayabilecekler: Chance Deals ve Nominating Contracts
- Yeni Maç Modları – oyuncular eFootball™ Creative League, Tour Event, Challenge Event, Online Quick Match ve Online Match Lobby modlarına erişebilecekler*
 
Dilerseniz Premium Oyuncu Paketi için bugün ön sipariş vererek büyük güncellemeye hazırlanabilirsiniz. Premium Oyuncu Paketi ile kullanıcılar 2.800 eFootball™ Coin ve altı adet Chance Deals kontratı elde ediyor. Bu paketle, her biri eşit imza şansına sahip, aynısından iki tane olmayan* altı özel futbolcuya sahip olmayı garantiliyorsunuz.
 
10 Kasım’da ön sipariş dönemi sona erene kadar paketi satın alan kullanıcılar, ek iki Chance Deal sözleşmesi ile daha ödüllendirilecek ve böylece toplamda sekiz sözleşmeye sahip olabilecekler.

eFootball™ 2022 Premium Oyuncu Paketi, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows® 10 ve masaüstü bilgisayarlar için Steam® üzerinde ön siparişe açıldı. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE veya eFootball PES 2021 LITE sahipleri, Premium Oyuncu Paketini her iki oyun üzerinden de %10 indirimle satın alabilirler**.
 
Son olarak, kıdemli eFootball PES 2021 SEASON UPDATE ve/veya eFootball PES 2021 LITE oyuncuları, oyun içi oyuncu koleksiyonlarına bağlı olarak eFootball™ 2022'de kullanılabilecek çeşitli "Veteran's Bonus"lar alacaklar. Oyuncuları iki adede kadar Chance Deal sözleşmesi ve 1.000.000 GP kazanma fırsatı bekliyor:
 
Chance Deal sözleşmeleri, "İkonik Anlar Serisi"ndeki oyuncu sayısına göre verilecek:
1- 5 oyuncu – Chance Deal x1
6 ya da daha fazla oyuncu – Chance Deal x2

GP, sahip olunan "Legend" (Efsane) oyuncu sayısına göre verilecek:
1-7 oyuncu – 300,000 GP
8-14 oyuncu– 500,000 GP
15 ya da daha fazla oyuncu – 1,000,000 GP
 
Yukarıdaki kıstasları tamamlama süresinin 16 Eylül’de dolduğunu hatırlatalım. Veteran's Bonus'lar 23 Aralık 2021'e kadar dağıtılacak. Veteran's Bonus'un içeriği ve elde etme koşulları hakkında daha fazla ayrıntıyı resmî web sitesinde bulabilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
BlueStacks X, Android Oyunlarını Tarayıcıya Getirdi Sony Interactive Entertainment, Bluepoint Games'i Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

1.10.2021 16:54:02

+1
sunmaz olaydı o yüz animasyonları ne öyle

Eaglex85

1.10.2021 13:13:24

0
Oyunun içine etmişler, Hideo Kojimacıyız ulan bundan sonra

lextor

30.9.2021 21:12:07

+2
Oyunu özetleyen tek kelime: BERBAT

Master Willem

30.9.2021 21:08:11

0
mantıklı

BSC Misafiri

30.9.2021 21:04:46

+1
Keşke sunmasalardı.

Skalia

30.9.2021 20:36:17

+2
Bu oyunun yerine PES 2013 Remaster yapsalar Futbol oyunu sevenler rekor kırdırırdı bu sene KONAMI'ye. Ama şu anda sondan 1. sırada rekorları alt üst ediyorlar. Güzelim oyunun içine ettiler lan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız