Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Gamescom'da MGS Oyunları Gösterebilir


 

mgs rising 2

 

    E3'e damga vuran oyunların başında hiç şüphe yok ki Metal Gear Solid: Rising ile 3DS'e çıkışını yapacak olan Metal Gear Solid 3D: Snake Eater geldi. Bu 2 oyun ile ilgili yeterince bilgiye doyamayan biz aç oyuncular da gözünü Konami'nin Gamescom'da yapacağı şova dikmişti. Ancak Gamescom listesini açıklayan Konami’nin şablonunda herhangi bir Metal Gear Solid oyununu görememek oyunseverleri hayal kırıklığına uğrattı.
 
    Konami'nin Gamescom oyun listesine göz attığımızda, Castlevania: Lords of Shadow, Pro Evolution Soccer 2011, Def Jam Rapstar ve Kinect oyunları olduğunu görüyoruz. "Neden Metal Gear Solid oyunu yok?" sorularına ise bir Konami yöneticisi bugün cevap verdi.
 
    Görünüşe göre erken yargıya varmışız. Gelen yanıt; "Rising ve Snake Eater 3DS için kararımızı daha ileri bir tarihde vereceğiz." şeklinde oldu. Listenin 'geçici' ve 'değişken' olduğunu belirten yönetici böylece Konami'nin günahını aldığımızı ortaya çıkardı. 
 
    Böylelikle Gamescom daha da ilgi çekici bir hal almaya başladı. E3'de doyamadığımız oyun bilgilerine Gamescom'da kavuşmak dileğiyle diyorum.
 
 
Kaynak, VG247

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions 3DS Gamescom MGS: 3DS
FF XIV İçin Tam 50 Yeni Ekran Görüntüsü Metro 2034, PS3'e de mi Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız