Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami Futbolseverler için Yepyeni Casual Mobil Oyun Pitch Clash'ı Duyurdu

 
Konami Digital Entertainment B.V. yepyeni, gündelik (casual) bir mobil oyun olan Pitch Clash BETA’nın Android cihazlar için sınırlı süreli Açık Beta Testi’ne başladığını resmi olarak duyurdu.
 
Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/pitchclash
Google Play Store: https://konami.jp/3mqry1m 
 
Pitch Clash tamamen stratejiye dayalı futbol oynanışını, hızlı maçlar, kolay kontroller ve öğrenmesi gayet derece basit oyun mekanikleriyle oyunculara sunuyor. Oyunun Açık Beta Testi’nin 20 Nisan 2021 tarihine kadar süreceği belirtiliyor.
 
Pitch Clash lisanslı popüler liglerin yanı sıra FC Barcelona, Manchester United, Juventus FC ve FC Bayern München gibi Avrupa ve Güney Amerika’nın popüler kulüplerini parmaklarınızın uçlarına getirecek. Ayrıca 10.000’den fazla lisanslı oyuncu da Oyuncu Kartlarıyla (Player Cards) sizleri bekliyor.
 
Resmi Oyun Açıklaması:

Oyuncu Kartlarınızı doğru seçin ve dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınız ve rakiplerinize meydan okumanın heyecanını yaşayın. Hızlı, taktiksel kararlar vererek karşınızdaki oyuncuyu alt edin ve ekibinizi zafere taşıyın!
 
Yeni, heyecanlı, futbol ve stratejiyi harmanlayan bir oyun türü
Herhangi bir yerde ve zamanda kolayca bir maça girip, oynayabilme
Cazip görseller ve basit oyun kuralları
Kritik anlarda stratejik kararlar vererek oyunun tüm seyrini değiştirebilme şansı
Tüm dünyadan rakipler ve arkadaşlara karşı oynayabilme
Dinamik oynanış içeren, televizyon yayını tadında keyifli maçlar
Hayalinizdeki takımı kurabilmeniz için tasarlanmış, koleksiyonunuza eklenmeyi bekleyen Oyuncu Kartları
Maçlar sırasında diğer oyunculara emote gönderebilme
Dünyaca ünlü kulüplerde oynayan 10.000’den fazla lisanslı futbol oyuncusu
 
Arkadaşlarınız ve dünya çapındaki futbolseverlerle oyun keyfine hazır olun! Pitch Clash‘te eğlencenin kilit noktası rakibin hareketlerini önden tahmin edip ona göre pozisyon almak. Karşınızdakini ne kadar iyi tanıyabilirseniz maçın heyecanı da o derece katlanıyor! Oyununuzu hızlı ve kolaylıkla kurabilmeniz de arkadaşlarınız ve gözü pek rakiplerinizle dilediğinizce karşılaşma yapabilmek anlamına geliyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Store'da Haftaya Üç Oyun Ücretsiz The Smurfs: Mission Vileaf 2021 Sonlarında PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2021 22:44:13

0
adamlara hak veriyorum mobile yönelmelerine, riske girip milyonlarca dolarla bir tane MGS yapıp, tutup tutmayacağını bekleyeceklerine, riske girmeden küçük mobil oyunlarla MGS oyunlarından bile daha fazla para kazanabiliyorlar...

BSC Misafiri

8.4.2021 19:33:35

0
konamiden beklediğim tek şey silent hillin eski oyunlarını pcye çıkmayan oyunlarını remastered adı altında pcye getirmeleri 3.oyun mesela bugları bölüm geçmeni engelliyor korsan yüzünden diyeceksin oyunu orjinal almaya kalksan alabileceğin biryer yok.

SOLID SNAKE

8.4.2021 19:02:04

+1
Ulan Konami. Yıllardır MGS4 Remaster bekliyorum, bakın remake bile değil Remaster'ını bile etseler gene milyonlarca satacak bir oyun... Hadi MGS4 Remaster'ı geçtim elinde MGS ve Silent Hill gibi iki tane kült seri var, bunları kullanarak oyun yapmıyorsun, çıkardığı ve haber bülteni ettikleri oyuna bak. Koskoca nesilde bir Silent Hill oyunu gelmedi, MGS5 geldi efsaneydi ama sonu eksikti ve Kojima ile aralarını bozup berbat bir Online MGS oyunu ettiler. Anlamıyorum bu konami'nin kafasını.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız