Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima ve Ono, PS4 Etkinliğinde Yer Alabilirler


     Street Fighter'ın yaratıcısı olan ve şu sıralar Deep Down adlı Playstation 4'e özel oyunu geliştiren Yoshinori Ono ile Metal Gear Solid Ground Zeroes ve The Phantom Pain'i PS4'e de geliştiren Hideo Kojima şu an ABD'de olduklarını Twitter sayfalarından duyurdular.
 
    Hideo Kojima ve Yoshinori Ono'nun Playstation 4 etkinliği için ABD'de bulunduğu söyleniyor. GT TV'den Geoff Keighley de her iki isme sizi "PlayStation 4 All Access'te sizi görmek için sabırsızlanıyorum" diye mesaj atınca aslında bir sürpriz de bozulmuş gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Bağımsız DayZ Hakkında Yeni Detaylar İngiltere'de Haftanın En Çok Satan Oyunları

BSC Misafiri

11.11.2013 19:19:02

-1
Hangi yüzle KOJIMA hangi yüzle. Xbox One sunumunda çıktın baktın oyunun istenen ilgiliyi görmedi baktın Xbox One istenen düzeyde değil satışlar olarak hemen saf değiştir. Sen değilmiydin "Konsol savaşlarının içinde bulunmak istemiyorum." açıklaması yapan ama 1 ay öncesinde Xbox One sunumunda ortaya çıkan! Dünya oyun piyasasının en saygıdeğer ismiydi KOJIMA. Herkes saygı duyardı ama şimdi tüm saygıyı kaybetmiş durumda. Dansöz gibi bir orda bir öteki tarafta. Karakterini para için değiştiren insanları hiç sevmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız