Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima, MGS: Snake Eater 3D Hakkında Konuştu


 
     3DS denilince aklımıza gelen ilk oyunlardan birisi tabi ki Metal Gear Solid: Snake Eater 3D oluyor. Konsolun yenilikçi özelliklerinden yararlanmak isteyen serinin yaratıcısı Hideo Kojima, PS2'deki Snake Eater'ı 3DS'te yeniden oynanabilir kılmak için büyük fikirleri var.
 
     Geçen hafta yapılan Nintendo konferansında 3DS'teki Snake Eater ile ilgili açıklamalarda bulunan Kojima, şu sözlerle serinin hayranlarının oyuna olan ilgisini daha da arttırdı:
 
    "3D işlevini ilk duyduğumda, doğal olarak 3D'de mükemmel görünen birşeyler yapmak istedim. Metal Gear Solid: Snake Eater'da kamuflajın önemli bir işlevi var. Kendinizi savunmak için, arkaplana uygun kamuflajı giymek zorundasınız. Bu defa herşey 3D olacağından hızınızı kamuflajınızın etkisine göre ayarlamanız gerekecek. Bir şeylerin arkasına saklanırken kamuflajınız daha etkili olduğunu gerçek anlamda 3D'de hissedeceksiniz. Ayrıca yeni iletişim özelliklerinin ortaya çıkmasını bekliyorum. Oyuncular oyunu oynamasa bile, onlar için bazı numaralar yapabiliriz. Bu işlevin özelliklerinden yararlanmak için bir kaç fikir aklımı bulandırıyor. Snake Eater'ın bir hikayesi var ve şimdi bu 3D oluyor. Ne tür bir yeni saklambaç yapılabilir. Snake Eater bir taşınabilir cihazda oynanabilecek, onun iletişim yeteneklerini kullanacak. Lütfen sizin için hazırladığımız yeni fikirlerimizi takip edin."
 
    Hardcore olarak adlandırılan oyuncu kitlesini Nintendo 3DS'e çekecek en önemli oyunlardan olacak olan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, gördüğünüz üzere oyunu bitirenlerin bile ilgisini çekme iddiasında sahip.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Stranger's Wrath'taki Görsel Gelişime Yeni Örnek Guild Wars'dan Guild Wars 2'ye Geçeceklere Sürpriz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

10.10.2010 15:29:34

0
3DS te oynamak büyük bir zevk olacak :)

d3l1kanli

10.10.2010 15:26:07

0
En sevdiğim Snake ve en sevdiğim MGS....

On.E

10.10.2010 14:42:54

0
Bu oyun 3DS'in en sağlam oyunu olacak kesinlikle Zelda ile beraber..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız