Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima MGS: Rising İçin Yapımcıları Uyardı


     Metal Gear Solid serisini efsaneleştiren Hideo Kojima, yeni oyun Metal Gear Solid: Rising'in ekibinde bu kez yönetmen olarak bulunmuyor. Ancak Kojima, kontrolü elden çıkarmak da istemiyor.
 
     Resmi Playstation dergisine konuşan Kojima, "Bu kez genel anlamda bir yönetmenlik üstlenmiyorum. Oyunun hatları yapımcı ekibe ait. Ancak bu, kontrolü bıraktığım anlamına gelmiyor. Gerektiğinde uyarıları yapıyorum." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Kojima, "Oyunun oluşmaya başladığı dönemden bu yana durum böyle. Rising'in konsepti de yapımcı ekipten gelme. Yani Raiden'i ana karakter seçmeyi de onlar tercih etti. Hatta hikayeyi bile bu ekip oluşturuyor. Elimden geldiğince hikayeyi genel anlamda okumamayı tercih ediyorum. Eğer okursam aklıma birşeyler gelecek ve onların işlerini bozacağım." şeklinde devam etti.
 
     Son olarak Kojima, "Sınırları erkenden koyup onlara biraz bilgilendirme yaptım. Eğer sınırlar aşılırsa o zaman Metal Gear Solid serisini iyileştirmek adına uyarılar yapacağım. Ama yapımcılar, olabildiğince sınırı korumaya çalışıyor." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions
Lineage II Yeni Yüzüyle Aralık'ta Geliyor I Am Alive'in PC Sürümünü Korsan İptal Etmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2011 14:26:32

0
Kojima-San, allah aşkına sen yine de onların işlerine karış, senin elin değdi mi başyapıt haline geliyor herşey ;)

On.E

25.11.2011 17:47:46

0
@distortionist Yorum bile yapamıyorum diyecek bir şey yok şaka bile değil en iyisi bu yorumu unutmak..Bu arada MGS1 Kojima'nın en yoğun içinde olduğu oyun ana serilerin hepsinde baştaydı yoksa..

aterikasedi

23.11.2011 22:01:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: distortionist kojima'nın kendi yaptığı son oyun MGS1 di. evet bir efsaneydi. ama hala o büyük skandal rezalet aklımda. SPOILER DİKKAT ! Sniper wolf yatmış yerde... canını teslim ediyor. Esas oğlan başında son sözlerini dinliyor. Muhabbet şu içerikte gelişiyor. Sniper wolf: I am a Kürt . I live in Northen Iraq. I hade a very hard life bla bla bla. Snake: Hööööö ?! You are a Kürt ? OOO Thats why they call you Sniper Wolf.... Bilmeyenlere açıklama : Bizim zeki kojima, easteregg kıvamında süpriz yapacam kürtlere diye, Kürt ile Kurt hayvanının anlamını karıştırır. Kadın ben kürdüm der ama snake bunu keskin nişancı kürt'ün ingilizcesini, keskin nişancı kurt ( Sniper Wolf) olarak çevirme gafletinde bulunur ve dünyanın en güzel oyunlarından birinin içine edilme anı olarak bu detay tarihe geçer...
Şaka di mi bu şaka ?

distortionist

23.11.2011 21:16:11

-1
kojima'nın kendi yaptığı son oyun MGS1 di. evet bir efsaneydi. ama hala o büyük skandal rezalet aklımda. SPOILER DİKKAT ! Sniper wolf yatmış yerde... canını teslim ediyor. Esas oğlan başında son sözlerini dinliyor. Muhabbet şu içerikte gelişiyor. Sniper wolf: I am a Kürt . I live in Northen Iraq. I hade a very hard life bla bla bla. Snake: Hööööö ?! You are a Kürt ? OOO Thats why they call you Sniper Wolf.... Bilmeyenlere açıklama : Bizim zeki kojima, easteregg kıvamında süpriz yapacam kürtlere diye, Kürt ile Kurt hayvanının anlamını karıştırır. Kadın ben kürdüm der ama snake bunu keskin nişancı kürt'ün ingilizcesini, keskin nişancı kurt ( Sniper Wolf) olarak çevirme gafletinde bulunur ve dünyanın en güzel oyunlarından birinin içine edilme anı olarak bu detay tarihe geçer...

BSC Misafiri

23.11.2011 18:46:06

0
Nedense bu Kojima'yı bir türlü kanım ısınmadı. Biliyorum birçok başarılı işe imza atmış. Ama sevemiyorum.

Sulu Çor Kağan

23.11.2011 17:31:22

0
anlaşıldı. kojima mgs 5 yapacak.

tnszfr

23.11.2011 17:09:34

+1
quote:

Elimden geldiğince hikayeyi genel anlamda okumamayı tercih ediyorum. Eğer okursam aklıma birşeyler gelecek ve onların işlerini bozacağım."
bu söz bile kojimayı sevmek için bir sebep olabilir

Barxxx

23.11.2011 16:54:53

0
Hideo karışmamak için kendini zor tutuyo sanki :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız