Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima, MGS: Peace Walker HD Hakkında Konuştu

MGS: Peace Walker'ın görüntüleri artık daha net

    Hideo Kojima, PSP'de büyük beğeni toplayan oyunu Metal Gear Solid: Peace Walker'ın Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan HD koleksiyon paketindeki sürümü ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 

    Öncelikle PSP'deki tuş sayısının azlığı nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Kojima, Dual Shock 3 ile birlikte (tabi Xbox 360'ta da benzer) tuş sayısının arttığını ve çoğu şeyde hareketlerin geliştirildiğini; ayrıca titreşim özelliğinin de geldiğini belirtti.

     PSP'de bazı kaplamaları ayırt ettiğimizi söylemenin zor olduğunu da itiraf eden yetkili, HD görüntü desteği ile bunlar daha rahat göreceğimizi söylüyor. Ayrıca oyun içindeki metinleri okumak daha kolay olacakmış.

      MGS 2 ve MGS 3 gibi PS2 kalitesindeki oyunları Playstation Vita'ya da taşımak isteyen Kojima bu konuda oldukça istekli görünüyor. Kim bilir belki ileride çok sayıda PS2 uyarlaması oyunu PS Vita ekranlarında görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Far Cry 3, Wii U Ekranlarına Gelebilir Two Worlds II: Velvet GOTY Ekim'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız