Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Koch Media isim Değişikliğine Gidiyor: PLAION

 
 
Deep Silver, Prime Matter ve Ravenscourt stüdyolarının ana şirketi olan Koch Media, bugünden itibaren dünya çapındaki tüm Koch Media şirketlerinin adının PLAION olarak değişeceğini duyurdu.
 
PLAION kurucu ortağı ve CEO'su Klemens Kundratitz isim değişikliğiyle hakkında şunları söylüyor: "Son 28 yılda sektördeki en tanınmış isimlerle ortaklık kurarak inanılmaz derecede güçlü bir sistem kurduk. 2018 yılında Embracer Group'a katıldığımızdan beri bu büyümemiz hızlandı ve giderek daha da genişledik. Dünya çapındaki bu genişlemeyi sürdürürken, kim olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık ve çıktığımız bu yolculukta bizi daha yansıtacak bir isim bulmamız gerektiğinin farkına vardık.
 
Yeni adımız bize zengin tarihimizi hatırlatıyor ve yeni fırsatlar sunuyor. Bu doğrultuda sürekli büyüyen birinci sınıf geliştirme stüdyoları ile iş yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz, dünya çapındaki ekiplerimize ve ortaklarımıza daha iyi olanaklar sağlamak ve onlara ilham vererek tüm potansiyellerini ortaya çıkarmak. "
 
Duyuru videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo PLAION Koch Media
Sherlock Holmes: The Awakened Remake için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı QuakeCon 2022 Etkinlik Detayları Açıklandı

mahsur kalan adam

5.8.2022 01:57:13

0
Salak bunlar ya Dandik Çin malı gibi isim yapmışlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız