Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KoA: Reckoning'in Amerika Satışları İç Açıcı Değil


     Electronic Arts desteğiyle birlikte Şubat ayında çıkışını yapan Kingdoms of Amalur: Reckoning, oyun dünyasında ikinci ayını doldurdu. Oyunun satışları ise pek iç açıcı değil gibi...
 
     WRPI.com'un raporuna göre Kingdoms of Amalur: Reckoning, Amerika sınırları içerisinde bu iki ay boyunca 410 bin adet satabildi. Bu rakamın 80.000'i Mart ayına ait. Sadece bir ay içerisinde yine aynı bölgede 1.5 milyon satan Mass Effect markasına sahip olan Electronic Arts'ı bu durum memnun eder mi bilemeyeceğiz. Tabi Kingdoms of Amalur'un yeni bir seri olması da satışları etkiler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Tekken X Street Fighter'ın %10'u Tamamlandı Soulcalibur V İçin Yeni DLC'ler Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.4.2012 00:00:35

0
en övülen yanı hikayesiydi aslında

xanty

18.4.2012 23:54:36

+1
2 ay olmuş çıkalı ve 3 tane dlc sunmuşlar piyasaya.Almaya kalksanız dlc lerle beraber 85 dolar. EA iyice sağılacak inek belledi milleti. Kopya oyuna karşıyım ama sırf mass3 ve bu oyunda yapılan oyunu parçalayıp dlc diye milleti salak yerine koydukları için almayın diyorum ea oyunlarını.Heryerde bedava nasıl olsa.

yaselvuz

18.4.2012 20:37:53

0
Bu oyunu çıktığı zaman oynadım ama hiç bitirmedim.Bir hikaye bu kadar kötü olabilir tek artı yönü dövüş sistemiydi oda beni sarmadı

Kalzagg

18.4.2012 20:21:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: traineryum EA'nın oyunları yerin dibine girsin. Hiç sevmemeye başladım şu EA'yı. Mass Effect 3, Battlefield 3, Crysis 2 yi steama vermiyor. Nedeni belli o kadar paragözki.
aslında dedigin butun oyunlar cok ıyı cok gusel konuları war cok rahat super satıslar elde edebilecek oyunlar fakat söz konusu ea olunca ortalık karısıor anlamadım oyunlar cok ıyı ama oynayınca bir tat alamıyosun bi call of duty serisi degıl ne bilim bi skyrim degıller star wars oyunu cok gusel cok super ısler yapmıslar ama ea konu olunca oyunda bir eksikler war halen devam edior paramı neyse artık bir türlü anlamadım

The_Rahip

18.4.2012 20:12:17

0
Güzel bir oyun keşke daha iyi satış performansına sahip olsaydı. The Witcher 2'ye başladığım için ara verdim bitirir bitirmez bu oyuna geri döneceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız