Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Klasik Mortal Kombat Oyunlarının Remaster Versiyonu İptal Edilmiş

Mortal Kombat HD Kommunity sürümünün arkasındaki ekibe 2017'de, ilk üç Mortal Kombat oyununun remaster versiyonlarını geliştirmesi için yeşil ışık verilmişti fakat 2018'in başlarında Warner Bros ekibe artık birlikte çalışamayacaklarını söylemişti.
 
Aralık 2018'de DSO Gaming sitesinin bir kaynaktan aldığı açıklama şu şekildeydi:
 
"Ağustos ayının sonunda Mortal Kombat Returns'un oynanabilir bir versiyonu ile Ed Boon'un karşısına geçtik. Ed Boon oldukça beğendi ve oyunun piyasaya sunulmasında ortaklık yapmak için WB yöneticileri ile konuşmamız gerektiği konusunda bizi destekledi."
 
"WB'un üretim, finans ve satış departmanlarının en üst seviyesindekiler ile birkaç görüşmeden sonra ekibe 'Projeniz yeşil ışık almaya doğru gidiyor' denildi."
 
"Yaklaşık bir hafta sonra başka bir telefon görüşmesi yapıldı. Telefonda 'Üzgünüz, farklı bir yöne gitmeye karar verdik ve artık grubunuza ihtiyaç duymayacağız. Bu kadar önemli bir projenin, tamamlanmış herhangi bir oyunu olmayan bir ekip tarafından geliştirilmesine güvenemeyiz.' dendi. Bu olay, Ocak 2018'in ortalarında gerçekleşti."
 
Bu olaydan sonra geliştirme süreci Borderlands Enhanced ve BioShock Collection'dan sorumlu olan Blind Squirrel Games'e verildi fakat onlar da projeyi tamamlayamadı ve tamamen iptal olmuş.
 
Blind Squirrel Games Konsept Sanatçısı ve Kullanıcı Arayüzü Sanatçısı Danny Huynh projenin iptal edildiğini doğruladı.

Danny Huynh ayrıca Mortal Kombat Remastered ve Mortal Kombat Kollection Online olarak bilinen remaster versiyonların "orijinal üçlemeyi oynamak için yeni bir yol tanıtacak" Krypt adlı yeni bir mod içermesinin planlandığını belirtti ve birkaç ekran görüntüsü paylaştı.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Vane PC'ye Geliyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (15 - 19 Nisan)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Turk.Navy

16.4.2019 00:12:29

0
Remaster gelseydi iyi nostalji olurdu

deadlight54

15.4.2019 23:58:14

+1
Yapamıyorlar işte çünkü markanın hakları WB Games’te. Atıyorum WB Games “Powerpuff Girls’ü oyuna koyacaksınız ve DLC olarak satacaksınız” derse koymak zorundalar. Yine mikro ödemeler konusunda da aynı durum var. WB Games paragöz bir yayıncıdır, bunlarda EA’in yolundan gidiyor. Middle Earth: Shadow of War gibi bir tek kişilik oynanan bir oyuna bile lootbox koymuşlardı. Sonradan çok tepki gelince apar topar kaldırdılar tabi. Mortal Kombat X’te kolay fatality paketleri satan yayıncıdan bahsediyorum daha ne diyeyim ki? Tek yayıncı tarafıyla da bitmiyor bu durum, oyuncu kitlesinin de değişmesinden kaynaklanıyor. E haliyle yayıncılarda, oyunculardan daha fazla para koparmak için bu yolları kullanıyor.

BSC Misafiri

15.4.2019 18:19:49

0
Abi çok mu şey istiyorum anlamıyorum. Düz, taraf maraf seçmeksizin, skin mikro ödeme vs vs olmaksızın, karakter tekniğini ayrımı olmadan, devşirme, saçma ve diğer filmlerden gelme karakterler yerine ana karakterlerin olduğu basit bir MK oyunu olamıyor mu?

porsux

15.4.2019 16:14:29

+3
Shaolin Monks 'un yeniden yapımını çok isterdim.

mehmetalpertr

15.4.2019 16:08:47

0
üzüldüm.. inşallah Netherrealm Studios yapar bu projeyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız