Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Klasik FPS Oyunu Blood, UE5'te Fan Yapımı Remake Demosuna Kavuştu

 
 
Monolith ekibi tarafından 1997 yılında oyunculara sunulan klasik birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Blood için yeni bir fan yapımı demo yayınlandı. Bifurcator_x adlı mod geliştiricisi oyunu yeni nesil Unreal Engine 5 oyun motoruna taşıdı ve remake bir sürümü bizlere sundu. Demo şu anda oynanabilir durumda ancak demoyu bir oyun gibi düşünmeyin.
 
Demoda neler yer alıyor?
 
 
 
Blood için yayınlanan UE5 remake demosu oyunun başından itibaren yürüyebileceğiniz ve bazı nesnelerle etkileşim kurabileceğiniz küçük bir haritayı bizlere sunuyor. Demoda özel yüksek çözünürlüklü dokular yer alıyor ve bu yapılar oldukça iyi görünüyor. Bu demoda herhangi bir düşman veya silah yer almıyor. Dolayısıyla sadece keşfedebileceğiniz bir bölge bulunuyor. Bu yüzden büyük bir beklentiye girmemekte fayda var.
 
En azından eski ve klasik oyunların günümüzdeki uyarlamalarını görmek bazı oyuncular için ilgi çekici olabiliyor. Meraklısıysanız Blood adlı demo görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca demoyu buradan indirebilir ve deneyebilirsiniz.
 
Peki siz hangi klasik veya eski oyunun remake (yeniden yapım) sürümünü görmek istersiniz?
 
Blood demo görüntüleri 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Blood fps remake demo yeniden yapım ue5
Konsol Özel Yeni Bir Nascar Yarış Oyunu Gelebilir: İşte İlk Detaylar Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Minecraft Benzeri Yeni Bir Oyun Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız