Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingsman Filminin Geçmişini Anlatacak Olan The King's Man Ertelendi

 
Kingsman isimli başarılı aksiyon film serisinin yeni filmi ne yazık ki ertelendi. Serinin ilk filmi Kingsman: The Secret Service 2014 yılında, ikinci filmi Kingsman: The Golden Circle ise 2017 yılında yayınlanmıştı. 
 
Normalde 18 Eylül'de vizyona girmesi beklenen The King's Man, ne yazık ki ertelendi ve yeni vizyon tarihi 26 Şubat 2021 oldu. Bu filmin üçüncü ertelenişi oldu. 
 
The King's Man ismi ile yayınlanacak olan film, bizlere ilk iki filmin çok öncesine Kingsman'in kuruluşuna, 1. Dünya Savaşı'na götürecek.
 
Filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn üstleniyor. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri The King's Man yeni film kingsman kingsman serisi aksiyon filmi oyuncular vizyon tarihi konusu fragman trailer
Lucifer'ın 5. Sezon 2. Kısım Çekimleri Eylül Ayında Başlayacak The New Mutants Filminin İlk Puanları Paylaşıldı

furandor

28.8.2020 15:09:13

0
Kötü oldu ama bu süreçte normal karşılamak lazım ..ayrıca bu seri muhteşem .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız