Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts Serisinin Yaratıcısı Square Enix'ten Emekli Oldu

 
 
Final Fantasy serisinin marka müdürü ve Kingdom Hearts serisinin geliştiricisi Shinji Hashimoto, 28 yıl aradan sonra Square Enix'teki görevinden emekli olduğunu açıkladı.
 
Hashimoto bir Twitter gönderisinde şunları söyledi: "Tüm sıkı çalışmalarınız için hepinize teşekkür ederim. 31 Mayıs itibarıyla emekli oldum. Görev yaptığım süre boyunca bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Şu andan itibaren Square Enix'e büyük bir hayran olarak desteğimi vermek istiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim." 
 
Hashimoto, ilk olarak Super Famicom için orijinal Front Mission oyunu için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Nisan 1994'te Squaresoft ekibine katıldı. On yıldan fazla bir süredir Final Fantasy serisinin marka müdürü ve Kingdom Hearts serisinin baş yaratıcısı olarak çalıştı. Aynı zamanda Square Enix Holdings'in yöneticilerinden biri olarak görevini icra etti. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Destroy All Humans! 2: Reprobed 30 Ağustos'ta Geliyor Summer Game Fest 2022 Etkinliğinde 30'dan Fazla Stüdyo Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

1.6.2022 17:27:09

0
yapimciyla yaratici cok farkli seyler tetsuya nomurayi tanimasak bizi yiyceksiniz ha!

BSC Misafiri

1.6.2022 12:03:46

0
Vay be çocukluğumun serisini bu adam sayesinde oynayabilmişim. Yeni Kingdom Hearts 4 fragmanında inşallah animasyon tarzı grafiğinden çıkıp Final Fantasy VII Remake grafik motorunu kullanıp oyuna olan bakış açımı değiştirmezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız