Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts Missing-Link Mobil Cihazlar için Duyuruldu

 
 
Square Enix, iOS ve Android için Kingdom Hearts Missing-Link'i duyurdu. Ayrıca 2022 yılı içerisinde bir kapalı beta testi planlanıyor.
 
Kingdom Hearts Missing-Link, oyuncuları Scala ad Caelum diyarında büyük bir maceraya çıkaracak. Oyuncular Heartless'a karşı heyecan verici savaşlara katılabilecek. Bunun yanı sıra yeni ve orijinal bir hikayeyi keşfedebilecek. 
 
Kingdom Hearts serisinin marka yöneticisi Ichiro Hazama bir basın açıklamasında şunları söyledi “Serinin 20. yıl dönümünü iki yeni Kingdom Hearts oyunu ile kutluyoruz. Bunun için heyecan duyuyoruz. Yıllar boyunca verdikleri tüm destekler için hayranlarımıza teşekkür etmek istiyoruz" 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Kingdom Hearts Missing-Link
The Quarry, Üç Farklı Film Modu Seçeneğine Sahip Olacak Kingdom Hearts IV Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

horizont1905

11.4.2022 13:39:10

0
kingdom hearts harika bir oyundur ama Avrupada cok kesfedilmedi . Mobil tarafta harry potter magic aeakened gensin impact gibi uzun soluklu oyunlar var kingdom hearts sasirtmaz ama 2023te gelecek

Microphone Not Found

11.4.2022 10:46:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mobil cihazlarda daha önce 3 boyutlu bir Kingdom Hearts oyunu çıkmadığı için güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. Nasıl yapmayı becermişlerse Kingdom Hearts III'ün oyun motoruyla yaptıkları bariz ortada, mobil cihazların güçlenmesiyle birlikte ana akım oyunları mobilde deneyimlemek çok şaşırtıcı oluyor.
Fazla heyecanlanmayalım yine de. Oyunu kesin Union X Cross gibi P2w yapabilirler belli bir süre sonra. Gerçi ben hiç para ödemeden baya oynamıştım onu da.

BSC Misafiri

11.4.2022 10:39:17

0
Mobil cihazlarda daha önce 3 boyutlu bir Kingdom Hearts oyunu çıkmadığı için güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. Nasıl yapmayı becermişlerse Kingdom Hearts III'ün oyun motoruyla yaptıkları bariz ortada, mobil cihazların güçlenmesiyle birlikte ana akım oyunları mobilde deneyimlemek çok şaşırtıcı oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız