Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts 3D İle İlgili Yepyeni Bilgiler


kingdomhearts3ds

 

    Tetsuya Nomura, 3DS için duyurulan Kingdom Hearts 3D ile ilgili ufak ipuçları verdi. Famitsu'nun son sayısında kendisine yer verilirken, Square'in ünlü yapımcısı oyunun DS için şu an yapım aşamasında olan Kingdom Hearts Re: Coded'dan sonraki olayları içereceğini söyledi.
 
    Henüz gerçek ismine kavuşamayan ve şimdilik 'Kingdom Hearts 3D' adı ile geçen oyun için bundan daha fazla bilinen bir şey yok. Ancak TGS '10'da Japonya için Birth by Sleep'in Final Mix versiyonunun yapılacağının duyurulmasından sonra bu projenin sona ermesi ile birlikte KH 3D çalışmalarının hızlanacağına kesin gözüyle bakılıyor.
 
    Ayrıca Re: Coded ile ilgili yeni bilgiler veren Nomura, oyunda avatarlarınız için 800'e yakın parça olacağını ve bunların bazılarının çok nadir bulabileceğimizi belirtti. Oyunda trophy sistemi de olacağını söylerken, gizli bir sahneyi açmak için yeterince trophy açmamamız gerektiğini de belirtti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts 3DS Nintendo 3DS Tetsuya Nomura Square Enix
Dead Rising 2'nin Çıkış Videosu Monster Hunter 3rd Demosundan Ayrıntılar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız