Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts 3DS'den Yeni Bilgiler

 
 
 
    Square Enix'in 3DS için özel geliştirdiği yeni Kingdom Hearts oyunu hakkında taze detaylar geldi. Alınan bilgilere göre oyundaki ana karakterlerimiz Sora ve Riku olacak, oyunun 'gizemli' konusunda ilerleme sağlarken bu 2 karakter arasında konu geçişleri olacak ve dolayısıyla ana karakter değişimleri yaşayacağız.
 
    Oyunun tasarımcısı Tetsuya Nomura oyun ile ilgili konuşmalarında oyuncuların temas edebileceği bir Kingdom Hearts tasarlamak istediğini belirtti. Japonca dilinde ufak bir kelime oyunu yapan Nomura, 'düşen' Sora, 'uçan' Riku yaratmak istediğini söyledi. Bu kelime oyunu sadece Japonca söyleyişte anlam kazandığı için bir şey anlamamış olabilirsiniz... Ancak Sora'nın Japonca'da 'gökyüzü', Riku'nun da 'yeryüzü' olduğunu söylersem Nomura'nın ne demek istediğini anlamış olacaksınız sanırım...
 
    Oyunun ana temasının 'güven' olacağını belirten Nomura, oyuncuların oyunda tek başına yapamayacağı şeyler ile karşılaşacağını ve başarılı olabilmeleri için diğerlerinin güvenine ihtiyaç duyacaklarını belirtti. 

    3DS sahiplerinin bu harika el konsolunu satın almaları için en büyük nedenlerden biri de Kingdom Hearts olmalıdır diye düşünüyorum. Square Enix'in Playstation 2'nin çıkış oyunlarından biri olarak yarattığı Kingdom Hearts serisi, içinde ünlü Final Fantasy ve Disney karakterlerinin harmanlandığı eşsiz bir dünyada işleniyor. Bu muhteşem seriye geç kalmadan siz de tutunmalısınız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts 3DS Nintendo 3DS Tetsuya Nomura Square Enix Tetsuya Nomura
Resistance 3, GamesCom'da Olacak mı? Kinect CPU'nun %1'inden Azını Kullanıyormuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız