Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance'ın Mod Desteği Neredeyse Hazır

 
Warhorse Studios'un geliştirdiği rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın mod desteği sonunda geliyor. Ancak konsollar için değil maalesef. Warhorse Studios'un çalışanı olan Tobias Stolz-Zwilling konu hakkında Gamepressure'a konuştu.
 
"Mod desteği şu anda yaptığımız en son şey, Kingdom Come Deliverance için bırakmak istediğimiz en son şey. Şu anda, insanların kendi eşyalarını yapabilmesi için modlama araçları üzerinde çalışıyoruz. Steam Workshop zaten çalışıyor, ancak yalnızca kendi görevinizi yazabileceğiniz araçlarla. Bunu zekice serbest bırakmak için bir çıkış yolu düşünüyoruz."
 
Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat 2018'de piyasaya sürülmüştü. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mafia, Mafia 2, Operation Flashpoint ve ArmA gibi yapımlarda çalışmış bir ekibin oluşturduğu Çek yapımcı Warhorse, Orta Çağ atmosferinde geçen ve gerçekçi öğelerle süslenmiş bir RPG oyunuyla karşımızda. Yapımın sloganı "Dungeons and No Dragons" oyunun gerçekçiliğine yapılmış bir atıf.
 
Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğin hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunudur. İstilacılarla savaş, yenilikçi görevlere çık, etkili kararlar ver ve ailenin intikamını al. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
StarLadder Major 2019 Ana Eleme Etabı Bugün Tamamlanıyor! Sniper: Ghost Warrior Contracts'tan Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.8.2019 17:03:13

0
grafik modları yaparlarmı acaba skyrim gibi

Johnny Silverhand

28.8.2019 13:29:33

0
Rpg’lerde çıkar çıkmaz mod desteği olmalı bence.

gokuba

27.8.2019 12:01:53

0
Yav arkadaş şu oyun muhteşem bir oyun ama dövüş sisteminde mıçmışlar, adam gibi bir savaş mekaniği olsaydı, darbelerin etkisinin olduğu bir savaş mekaniği olsaydı bu oyun efsane olurdu. Oyunun geri kalan her şeyi muhteşem sizi eskiye götürüyor.

BSC Misafiri

27.8.2019 07:12:23

0
Got ve lotr modları yapılırsa çok keyifli olur

BSC Misafiri

26.8.2019 16:15:29

0
Güzel haber de ben oyunu unuttum bile hocam? Oyun çıktıktan 1006 yıl sonra şu eklemeleri yapmak yerine v1.0 de ekleseniz 3 satacağınız oyunu 5 yapacaksınız da kime neyi anlatıyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız