Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

King, Crash Bandicoot Mobil Oyununu Sona Erdiriyor

 
 
Candy Crush yapımcısı King, mobil oyunu Crash Bandicoot:On the Run'ı gelecek yılın başlarında sona erdireceğini duyurdu. Mart 2021'de küresel olarak lanse edilen oyun, 16 Şubat 2023'te sunucuları kapatılacak ve bu tarihten sonra oyun artık oynanamayacak.
 
King, bugün 18 Aralık'tan itibaren tüm uygulama içi satın alımların kapatılacağını duyurdu. Oyuncuların, yapılan herhangi bir satın alma işlemi için oyun içinde ilgili mor kristalleri kullanmak üzere 16 Şubat 2023'e kadar süreleri olacak.
 
King yaptığı açıklamada, "En sevdiğiniz Crash karakterlerine hayat vermek çok anlamlıydı ve bu oyunu yapmayı içtenlikle sevdik. Bizimle vakit geçirdiğiniz için teşekkür ederiz ve diğer birçok oyunumuzdan birinde bize katılacağınızı umuyoruz." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle King Crash Bandicoot Mobil kapanıyor
The Witcher 3: Wild Hunt için Teknik Sorunları Gideren Yeni PC Güncellemesi Yayınlandı Senjou no Waltz, Switch için 13 Nisan 2023'te Japonya'da Piyasaya Çıkıyor

arnavut_efe

20.12.2022 09:32:49

0
crash i mobilde oynamak keyif vericiydi telefonda yer olmadığı için ara ara yükleyip oynuyordum umarım başka crash oyunlarıda gelir mobile
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız