Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect'in ilk Resmi Reklamı Yayınlandı

 

 

 
     Microsoft, dün gece Amerikan tabanlı kanallarda ilk 'resmi' Kinect reklamını yayınladı. Video'da Kinect'in TV'deki oynanışı yerine oyuncular çekilmiş ve bu oyunları oynarken yaptıkları hareketler ekrana yansımış. Oldukça orjinal bir konseptte hazırlanan reklamın Kinect'in "You are the Controller" (Kontrol sizsiniz) sloganına birebir uyum sağladığı görülüyor.
 
    Videoda görünen oyuncuların yaptığı hareketlerden Kinectimals, Dance Central ve Kinect Sports oynadıklarını görebiliyoruz. Oldukça eğlenceli hazırlandığı görülen bu videoyu izlemek için ister yukarıdaki resme ister buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

 Kotaku.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal reklam video
Wii RemotePlus'ın Amerika Çıkışı Tarihi Açıklandı NBA JAM, Xbox 360 ve PS3 için Kutulu Olarak Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

No-One

21.10.2010 22:53:23

0
Bu reklam Kinect aldırır. Tabi Amerika'daysan. :)

BSC Misafiri

21.10.2010 17:47:30

0
Sitede baya yenilik yaptınız. Teşekkür ederiz. Yanlız bir yeniliğiniz var ki resimlere tıklayarak video bölümüne geçiyoruz. Ama bu haberde resime tıklayınca nedense olmuyor, sadece resim büyüyor ve arka plan karalıyor o kadar. Düzeltirseniz seviniriz. Böyle yeniliklerle gelmenizi bekliyoruz TEŞEKKÜRLER:)

vbalikci

21.10.2010 17:47:21

0
Hep arkalar boş, bizim evlerimiz "bu" kadar boş değil. Knect için yatağı mı kaldıracam, posteri mi sökecem. Move kral, yola devam.

HyDro-X-GEN

21.10.2010 17:37:08

0
Walla Para biriktirmeye çalışıyoruz Umarım uygun bi fiyata çıkar... Ayrıca Reklam renkli ama seslendiren kadın Çok ciddi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız