Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect Destekli Alışveriş Robotu


     Microsoft'un harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect, çıktığı günden itibaren birçok farklı şekilde karşımıza çıktı. Kimi zaman bir öğrencinin ilginç bir uygulaması, kimi zaman farklı yazılımlar ile kendini gösteren Kinect, bu sefer de alışveriş arabası üzerinde karşımıza çıktı.
 
     Evet, Kinect kullanılarak bir alışveriş robotu tasarlanmış. Videoda bir alışveriş sepeti üzerine eklenen bir tablet bilgisayar ve Kinect'i görüyoruz. Tabi uygun yazılımın da sisteme eklendiğini söylemeye sanırım gerek yok.
 
     Yapılan bu sistem sayesinde alışveriş aracı kullanıcıyı takip ediyor, daha önce girilen alışveriş listesini aklında tutuyor ve alınan ürüne göre bu alışveriş listesindeki ürünü kontrol ediyor. Gerçekten ilginç bir uygulamaya imza atılmış. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal pc
Wii U'nun Orjinal Tasarımında Analog Varmış Diablo 3'ün Ölümcül Saldırıları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mersinaki

29.2.2012 18:31:25

0
@söny Ortaya konulan ürün akıllıca kimin ürettiğinin bir önemi yok.Kinect'i de ms üretti sonuçta.Daha kimbilir ne yenilikler çıkacak bunun gibi düşünün yani.

galaksi546

28.2.2012 17:13:50

0
arakan gelen klavye seside nesi :D ama fikir mükemmel

söny

28.2.2012 15:32:48

+1
Microsoft uğrastıysa boşuna zaman normal biri yaptıysa akıllıca

zero2900

28.2.2012 12:30:12

-2
Hayata geçirilmemesini ümit ederim. Hangi ülkede olursa olsun bu sistem çok çeşitli sorunlara ve maddi kayıplara neden olacaktır.Kinect in kamerasına parmak sokan çocuklar üzerine sıvı dökülen tabletler... Bir koruma sistemi olsa aslında mağazalar için çok çekici olurdu Fikir olarakta mükemmel. Ancak işin gerçekcilik kısmına değinirsek aslında çok >Alpha< bir fikir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız