Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone için Yeni Haberler Yakında Gelecek


    Son olarak PlayStation 4'e özel Killzone: Shadow Fall ile oyuncuların karşısına çıkan Killzone serisi için yeni haberler çok yakında gelecek gibi görünüyor.
 
     Seriyi Vita tarafına da taşıyan ve şu sıralar bir RPG oyunu üzerinde çalıştığına dair söylentiler bulunan Guerilla Games bakalım nasıl bir haberle oyuncuların karşısında olacak?
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Guerilla Playstation 4 Sony Killzone shadow fall FPS
Fallout 4'ün Ayak Sesleri: Bethesda İlk Defa E3'te Konferans Düzenliyor Dünyanın En Gereksiz Yapımlarından Grass Simulator Steam'de %50 İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

11.2.2015 11:47:18

0
Killzone serisini gereğinden fazla seven biriyim ikinci ve üçüncü oyunu severek oynamış ve Online kısmında saatler geçirmiştim. Shadow Fall kusurları çok olsa da geçenlerde oynadım ve yine zevk aldım tabi ki serinin diğer oyunları gibi kesinlikle değildi umarım bu duyuru benim sahip olmadığım Vita için veya DLC haberi değildir.

BSC Misafiri

11.2.2015 11:45:07

0
Killzone 3 teki gibi co-op (eşli harekat) olsaydı daha uzun ömürlü bir oyun olabilirdi.

Gye_Baek

10.2.2015 23:12:34

+1
Killzone: Shadow fall oldukça başarısız bir yapım demek doğru değil. Elbette çok hatası vardı ama oyunun grafiksel ve multiplayer anlamında oldukça başarılı olduğu da bir gerçek.

burayk

10.2.2015 20:59:59

+1
Başarısız tarafları olsa da (özellikle aceleye gelen shadow fall) killzone kesinlikle devam ettirilmesi gereken bir seri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone: Shadow Fall
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız