Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone: Shadow Fall'un Multiplayer Moduna Insurgent Takviyesi!

 
   Killzone: Shadow Fall'un multiplayer modu için ilk genişleme içeriği olan Insurgent Pack, 9.99$ fiyatıyla PlayStation Store'da satışa sunuldu.

   Insurgent Pack ile birlikte oyuna, pakete de adını veren Insurgent isimli yeni bir asker sınıfı katılıyor. Bu sınıfın 2 temel özelliği var: steal ve hack. Insurgent sınıfı maçlara sadece tabanca ile başlıyor ancak çalma (steal) özelliği ile ölmüş düşmanların silahını alabiliyor. Sahip olduğu diğer özellik sayesindeyse tahmin edebileceğiniz gibi düşmanların kurduğu savaş makinelerini dost tarafına geçirebiliyor.
 
 
 
   Yeni sınıf, yeni yeteneklerle oyun alanına dahil olurken Assault, Support ve Scout sınıfları da bu yeni güncellemeyle birlikte 3 yeni yeteneğe kavuşacak. Gelen içerikte silahlara baktığımızda aralarında Killzone'un simgesi haline gelen, ISA'nın da efsanesi olarak adlandırılan M82 adlı piyade tüfeğinin bulunduğu 3 yeni silah oyuna ekleniyor.
 
 
   Yeni Trophy ve meydan okuma görevlerinin dahil edildiği içerik güncellemesiyle birlikte hikaye moduna "Elite Mode" isimli zorluk seviyesi getiriliyor. Elite modunda hikayeyi hem en zor seviyede oynayacak hem de 3 can hakkıyla sınırlandırılacaksınız. Gelen son oyun modu ise multiplayer için. Aslında bu bir oyun modundan çok multiplayer maçları heyecanlandıracak yeni bir detay. Insurgent Pack sahipleri maçlar esnasında koleksiyonlarına ekleyebilecekleri sandıkları da avlamanın peşine düşecekler.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS Blog Guerilla Playstation 4 Sony Killzone shadow fall FPS
The Long Dark için Yepyeni Görseller Yayınlandı Hellraid: The Escape, iOS Platformları İçin Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lambshit

3.4.2014 09:52:53

0
Böyle bi site yönetiyosunuz herseyden bihabersiniz az yiyinde oyunu alip inceleyin kotakudan çevirmekle olmuyo bu işler. Yeni sınifın en buyuk özelligi öldürdün düşmanın becerilerini çalabilmesi, beceriyi çaldıktan sonra silahını çalabiliyorsun M82 severlerede üzücü haber silaha hiçbir eklenti uygulanmıyor diger silahlar gibi modifiye edemiyorsunuz Güncelleme paketinde daha çok detay varda uzun uzun yazmıyım bu kamiller arastirip eklesinler

playstation_4

2.4.2014 16:25:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: tango606 bu oynunun multısı hala free oynanabılırmı yoksa kapansı psn plusmı ıstıyor acaba
ps plus tüm multiler için gecerli

tango606

2.4.2014 13:40:51

0
bu oynunun multısı hala free oynanabılırmı yoksa kapansı psn plusmı ıstıyor acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone: Shadow Fall
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız