Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killer Instinct 3, Natal ile Gelebilir

Killer Instinct serisi "Fatality" hareketleriyle de en kanlı dövüş oyunlarından birisi konumunda
Midway'in Mortal Kombat serisi ile büyük benzerlikler (hatta arcade versiyonunun dağıtıcısı Midway'dir) gösteren Killer Instinct serisinin 3. oyunu ile ilgili söylentiler 1996 yılında piyasaya çıkan 2. oyundan bu yana sürüyor.
 
 Nintendo'ya bağlı Rare firmasını Microsoft'un satın almasıyla birlikte bazı eski önemli oyunların Xbox 360 için yapılması hep gündemde olmuştur. Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts bu anlamda bir örnek olabilir.
 
Bu defa ise firma yetkililerinin Video Games Daily ile bir röportajdaki açıklamaları Xbox 360'ın Natal sistemi ile birlikte Killer Instinct 3'ün de gelebileceği söylentilerini doğurdu.
 
Yeni oyunun tamamen zamanlama ve yaratıcılık için elverişli şartların hazır olmasına bağlı olduğunu söyleyen Rare'den Mark Betteridge ayrıca şu sözleri söyledi.
 
"Street Fighter 4 mükemmel görünüyordu, çok başarılı bir iş yaptılar, bu yapımların hayranıyım; fakat Killer Instinct ile beraber büyük farklılıklarla oyun dünyasına dönmek istiyoruz."
 
Betteridge; daha fazla açıklama yapmadı ve serinin hayranlarının oyun hakkındaki söylentilerin yanıtını almaları için Natal'ın piyasaya çıkmasını beklemeleri gerektiğini ekledi.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rare killer instinct dövüş mortal kombat beat-em up
22 - 28 Kasım Steam Satışları Testere'yi Türkçe Oynamak İster Misiniz ?

paganra

1.12.2009 00:12:18

0
gelebilir demek uzun zaman yok demek...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız