Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keywords, Waste Creative ve Wicked Witch'i Satın Aldı

 
 
Keywords stüdyosu, dijital yaratıcı pazarlama ajansı Waste Creative ve geliştirme stüdyosu Wicked Witch'i satın aldığını duyurdu.
 
Waste Creative; Supercell, Nintendo ve Riot Games dahil olmak üzere mobil oyun alanındaki bir dizi müşteriye yaratıcı prodüksiyon hizmetleri sunmaktadır.
 
Keywords, firma ve 70'in üzerinde çalışandan oluşan ekibi için 9,8 milyon £'a (12,9 milyon $) kadar ödeme yapacak. Bu, başlangıçtaki bedeli 2,2 milyon £ (2,9 milyon $) ve performansa bağlı olarak 7,6 milyon £ (10 milyon $) olacak.
 
Wicked Witch, Microsoft ve Riot Games de dahil olmak üzere büyük yayıncılar için kiralık iş geliştirme sağlayan Melbourne merkezli bir ekiptir.
 
Satın alma, Keywords'un yakın zamanda yatırım yaptığı Tantalus Media aracılığıyla gerçekleşti. Keywords, stüdyo ve 73 çalışanı için 4,9 milyon £ (6,5 milyon $) ödedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Keywords Waste Creative Wicked Witch
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni Videolar Yayınlandı Embracer; Dark Horse, Shiver Entertainment ve Spotfilm Networx'u Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız