Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kevin Feige, Star Wars Filmi Yapacak

 
Marvel filmlerinin arkasındaki yapımcı Kevin Feige, Star Wars filmleri yapacak. Uzun yıllar boyunca sinemalarda izlediğimiz Marvel'ın Sinematik Evreni'ni oluşturan isim Kevin Feige, Star Wars hayranları için güzel haberi verdi. Filmlerin detayları hakkında bir bilgi henüz yok ancak neden güzel bir haber olduğunu sizler için açıklayalım.
 
Her ne kadar seveni kadar sevmeyeni de olsa Marvel'ın sinema evreni gayet başarılı, aceleye getirilmeyen, temeli sağlam bir seri. Başarılı olmasının en büyük kanıtı, karakterlerin hepsini özümsememizi sağlayan, tanımamızı sağlayan, başı ve sonu olan filmler yapılmış olması. Başka firmalar gibi direkt sonuca bağlamayıp her şeyi sindirmemizi bekledi. Bunlardan yine tonla para kazanılmadı mı peki? Evet kazanıldı, çünkü insanlar para kazanmak için yapıyorlar bu işi. Kimse bu filmlerden büyük mesaj içerikli şeyler bekleyemez, sonuçta eğlence sektörü için yapılan ulaşmak istediği kitle "genel kitle" olan filmler bunlar. Genel kitleye hitap ederken bile gerçek çizgi roman hayranlarını sevindirecek şeyleri her zaman filmlere eklediler. 
 
Star Wars'un şu ana kadar en eksik olduğu nokta birbirlerini tamamlamayan filmler. Yani bir filmde gördüğümüzü diğer filmde başka türlü görüyorduk ve yazar kadrosu konusunda sürekli başka insanlarla çalışıldı. Kevin Feige eğer Marvel'da olduğu gibi çalışırsa ki öyle olmasını diliyoruz: O zaman gerçekten eli yüzü düzgün filmler çıkmaya başlar. En azından birbiriyle bağlantılı filmler görürüz. Şunu da unutmamak gerek Kevin Feige, hayranları nasıl mutlu edeceğini bilen bir yapımcı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Marvel Disney Star Wars Kevin Feige Film
Valfaris 10 Ekim'de Switch ve PC, 5 Kasım'da PS4 ve 8 Kasım'da Xbox One için Çıkacak Star Wars Jedi: Fallen Order Hikaye Fragmanı

ezgiturali

26.9.2019 19:57:16

0
çok haklı bi yazı. “en azından birbiriyle bağlantılı filmler görürüz” cümlesi üzdü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız