Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif Aksiyon Oyunu Europa Ertelendi

 
 
Yayıncılığını Future Friends Games'in ve geliştiriciliğini Helder Pinto'nun üstlendiği Europa ne yazık ki ertelenmek durumunda kaldı. Açık dünya macera deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen bu yapım, önceki süreçte 16 Nisan tarihinde bizlere sunulmak isteniyordu. Ancak şu anda yeni bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
Europa için şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara ve söylentilere göre oyunun muhtemelen yaz aylarında piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Diğer taraftan ilk etapta Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak ve PC platformuna çıkışının ardından konsol sürümleri de kullanıcılarla buluşacak.
 
Oyunun geliştiricisi Helder Pinto yakın zamanda paylaştığı bir gönderide şunları aktarıyor: “Erteleme kararı oldukça zor bir karardı ve bu durum çok fazla tartışmanın akabinde geldi. Europa projesi tek başıma oluşturduğum bir yan proje olarak başladı ve o zamandan bu yana geçen süre içerisinde hayal edemeyeceğim kadar büyüdü. Ancak hala günlük işlerimizin yanı sıra akşamları ve hafta sonları bu oyun üzerinde bir hayli çalışıyoruz. Ancak oyun beklediğimizden biraz daha geç yayınlanacak.”
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Devotion Geliştiricisinden Nine Sols'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı Dragon Ball Xenoverse 2 DLC'si Future Saga Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız