Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Levine Wii U'yu Sevdi, Ama...

Bioshock: Infinite'i Wii U'da görmek güzel olurdu

     İlk Bioshock oyununun yaratıcısı olan ve şu anda Bioshock: Infinite üzerinde çalışan Irrational Games'in patronu Ken Levine, Nintendo'nun yeni konsolu hakkında bazı açıklamalar yaptı.
 
     Daha önce de şu an Wii U için oyun geliştirme planlarının olmadığını söyleyen Ken Levine bunu bir kez daha IGN'deki röportajında vurguladı; ama yine Levine Wii U'ya sıcak bakıyor. 
 
     Wii U'nun kontrolcüsü sayesinde eşiniz uyurken ışıkları kapatıp yatağımızda oyun oynama fikrini çok sevdiğini söyleyen Levine (buna benzer bir açıklamayı Bleszinski de yapmıştı) hardcore oyuncuların Wii U'ya sempati duyacağını düşünüyor.
 
       Bunun yanı sıra Bioshock'ın Playstation Vita'ya çıkacak sürümü ile ilgili de açıklama yapan Levine, Bioshock Vita'nın bir iOS oyunu gibi değerlendirilmemesi gerektiğini ve kendisinin bu tarz oyunlar yapacak birisi olmadığını söyledi. Yani konsollardaki deneyimi Vita'da da yaşayabileceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Ken Levine Wii U
Patcher: MW 3, Black Ops'tan Fazla Satar Spencer: "Halo Serisinde Yolumuz Kaybettik"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

12.7.2011 13:20:05

0
Zaten benim gibi öyle grafk hastası olmayan grafiğe abartı önem vermeyen insanlar için psvita yeterde artar onu aldımı ps veya xbox gerek duyacağımı zaanetmiyorum eğer bütün oyunlar çıkıcaksa tabiki kaldıki her oyununu rahatlıkla oynanbileceği söyleniyor bakalım zaman neler gösterecek ev konsolu tarih olursa sakın şaşırmayın :D

In Isaac We Trust

12.7.2011 12:53:40

0
Xbox 360'a alacağım oyunu gameplay'in de de Xbox'da oynuyorlardı hoşuma gitti. Ps3 sürümüde çok hoş olacaktır eminim ama aralarında en çok Vita sürümünü merak ediyorum çıktığı gün alacağım PsVita'yı ama 2012'ye kadar nasıl bekliycem orası çok ayrı .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız