Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KeSPA Cup 2020 Finalistleri Belli Oldu

 
     Kore Espor Birliği tarafından altıncısı düzenlenen KeSPA Cup 2020, League of Legends turnuvasının finalistleri belirlendi. Büyük final 2 Ocak 2021 saat 11:00'da DAMWON Gaming ile Nongshim RedForce arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak.  
 
     League of Legends Kore Ligi (LCK) kapsamında düzenlenen KeSPA Cup 2020 turnuvasında 10 takım yer aldı. Takımlar grup aşamasında 5'erli olarak 2 grupta mücadele etti. Toplamda 4 karşılaşma oynanan grup etabını 1. sırada tamamlayan KT Rolster ve DAMWON Gaming doğrudan yarı finale yükseldi. Grup etabını 2. ve 3. sırada tamamlayan; Nongshim RedForce - Liiv SANDBOX ve Gen.G - Hanwha Life Esports ise çeyrek finalde eşleşti.
 
     3 maçlık seri formatında oynanan çeyrek final karşılaşmaları sonucunda; Nongshim RedForce, Liiv SANDBOX'u 2-1 mağlup ederek KT Rolster ile Hanwha Life Esports ise Gen.G'i 2-0 mağlup ederek DAMWON Gaming ile yarı finalde karşı karşıya geldi. 5 maçlık seri formatında oynanan yarı final karşılaşmalarının sonucunda; NongshimRedForce, KT Rolster karşısında 3-0, DAMWON Gaming, Hanwha Life Esports karşısında 3-1 galibiyet elde ederek adlarını büyük finale yazdırdılar. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Migros Espor Turnuvası 2. Sezon 4. Hafta Finalistleri Belli Oldu! Dijital Oyun Sektörü 2021’in Trend Sektörü Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız