Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kargo Şirketi Yönetim Oyunu Transroad: USA, Kasım'da Steam'e Geliyor

     Özellikle Almanya çıkışlı iş simülasyon oyunları simülasyon dünyasının büyük bir bölümünü oluşturuyor. Yine bir Alman geliştirici stüdyo olan Deck13 Hamburg tarafından geliştirilen kargo şirketi yönetim simülasyonu Transroad: USA, Kasım ayında Steam'e geliyor.
 
     Campaing, Quest ve Sandbox gibi oyun modları, 77 farklı iş ve 14 farklı sektör ve tırlarla atılacağınız dünyada kendi taşımacılık şirketinizi ayakta tutmak için mücadele vereceksiniz.
 
     9 Kasım tarihinde Steam'de çıkış yapacak oyun yayınlanmış olan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak geeknifty transroad usa pc steam simülasyon tır kargo
Splatoon 2'ye Yeni Bir Harita Geliyor: Snapper Canal PES 2018'in İlk Dosya Paketi İndirilebilir Durumda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

8.10.2017 15:13:14

0

KortX

8.10.2017 12:54:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: [__Zahid__] Bu ne arkadaş bunlar oyun mu? insanların gerçek hayatta yaptığını biz oyunda mı yapacaz. Vallahi güleceğim yoktu. Yakında inşaat simülatörü diye bi oyun felan gelirse hiç şaşırmam artık.
O zaman CS oynayacağına git Güneydoğu'da PKK'lı avla. Ya da Payday oynayacağına git banka soy... Hep bilim kurgu oyunları mı bekliyorsunuz piyasada? Simülasyon oyunları benim gayet hoşuma gidiyor açıkçası. Euro Truck Simulator gibi.

Mehmet_Tek

6.10.2017 15:39:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: [__Zahid__] Bu ne arkadaş bunlar oyun mu? insanların gerçek hayatta yaptığını biz oyunda mı yapacaz. Vallahi güleceğim yoktu. Yakında inşaat simülatörü diye bi oyun felan gelirse hiç şaşırmam artık.
İnşaat simülatörü var zaten "construction simulator" diye, ben steam'de devamlı görüyorum.

Settlers

6.10.2017 14:36:26

+2
Evde olduğumuz halde, "evde yoktunuz teslim edemedik" gibi küçük, tatlı (!) yalanlarda söyleyebilecek miyiz? Ya da, kargo patlak dökük geldiği halde "bizim firmamızın bir hatası yoktur" diyebilecek miyiz? "La hooo, laaaa yahala laaaa" şeklinde bağıra bağıra kolileri fırlatabilecek miyizi? :P

jedi39

6.10.2017 14:08:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] Bu ne arkadaş bunlar oyun mu? insanların gerçek hayatta yaptığını biz oyunda mı yapacaz. Vallahi güleceğim yoktu. Yakında inşaat simülatörü diye bi oyun felan gelirse hiç şaşırmam artık.
Simülatör bu. Nasıl euro truck var ise o mantık.

[__Zahid__]

6.10.2017 14:05:17

0
Bu ne arkadaş bunlar oyun mu? insanların gerçek hayatta yaptığını biz oyunda mı yapacaz. Vallahi güleceğim yoktu. Yakında inşaat simülatörü diye bi oyun felan gelirse hiç şaşırmam artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız