Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kapoera Dövüşçüsü Yerine Türk Hakan'ı Tercih Ettik

 
 
    Uzun bir ayrılığın ardından geçtiğimiz sene yeniden dövüş oyunları arasındaki yerini alan Street Fighter 4, önümüzdeki ay yeni modlar ve yepyeni karakterlerle birlikte Super Street Fighter 4 paketiyle karşımıza çıkacak.
 
    Elbette ki hepimizin ilgisini çeken, Türk kökenli ve geleneksel sporumuz yağlı güreşide simgeleyen Hakan karakteri. Capcom bu konuda yaptığı açıklamada aslında Hakan karakterinin yerine Brezilya ile özdeşleşmiş dövüş sitili kapoera özellikleriyle donatılmış bir karakter düşündüklerini dile getirdi;
 
"Finalde Brezilyalı  kapeoracı ve Türk yağlı güreşçisi son 2 karakter tasarımı üzerine yoğunlaştık."  Açıklamasını yapan SSF 4 Sanat Yönetmeni Toshiyuki Kamei " Brezilyalı dövüşçü için oldukça ilginç hareket fikirlerimiz vardı. Meslea dövüş esnasında rakibine bakmayacaktı. Ancak aniden karar değiştirip farklı birşey yapmaya yoğunlaştık. Böylece Hakan karakterine karar verdik."
 
    Daha önce Street Fighter III'de Brezilya asıllı Elena, kapoera tınılarını içeren bir karakter olarak karşımıza çıkmıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Street Fighter 4 Super Street Fighter 4 Capcom PS3 Xbox 360 hakan
iPhone Oyunları Amerika'da Yükselişte God of War 3'ün Türkiye Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Street Fighter IV
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız