Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaotik Taşınma Simülatörü Moving Out 2020'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Team17 ve geliştiriciler SMG Studio ile DevM Games, kaotik taşınma simülatörü Moving Out'un 2020 yılı içinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Taşınma'da oyuncular, mobilya taşımanın püf noktalarını öğrenmek için tek başına veya arkadaşlarla beraber eğitim yapabilir. Hikayede sürprizler, saygısız mizah tarzı, cameo'lar ve telif haklarını neredeyse ihlal edecek senaryolar. Taşınmanın sıkıcı olduğunu düşünmüştün, tekrar düşün!
 
Ortak mod! Bağımsız bir çalışan olarak oyunu tek başına oyna veya tam hikaye modu için birkaç arkadaşınla bir takım oluştur. Dört arkadaş bir koltuğa oturup hep beraber bir koltuğu taşımanın en iyi yolunu tartışabilir!
 
Aksiyon! Oyuncular, gittikçe tehlikeli hale gelen ve fantastik eğitim dersleri serisiyle oyuna alışacak. Bu, istenmeyen ofis malzemelerini boşaltmaktan hayvanat bahçesinden zürafa kaçırmaya kadar her şeyi kapsıyor
 
Bulmacalar! Eşyaların nasıl taşınacağı tamamen oyuncuya bağlı, yani kuralları boş ver ve yaratıcılığını kullan. Duvarları kır, eşyaları fırlat ve portallar, ışın tabancaları gibi teknolojiler kullan.
 
Fizik Kuralları! Buzdolabını pencereden tam olarak hangi açıyla fırlatacağını bilmiyor musun? Yakında öğreneceksin!
 
Temalar! Bir koltuğu taşıyabiliyorsan bir koltuğu uzayda da taşıyabilirsin. Taşınma, oyuncuları inanılmaz ve sıra dışı taşınma senaryoları içeren bir yolculuğa sokacak

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Moving Out Team17 SMG Studio DevM Games kaotik taşınma simülatörü
Control'de İlginç Bir Easter Egg Ortaya Çıktı: Hideo Kojima Jumanji: The Video Game Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Moving Out ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız