Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kane and Lynch Filminin Reklamı


 
     Açıkçası Kane and Lynch'in ilk oyununu çok fazla beğenmesem de ana karakterlere hayran kalmıştım. Oyun dünyasında şimdiye kadar gördüğüm en psikopat tiplerdendiler. Eminim yeni oyunları Kane and Lynch: Dog Days'de de öyle olacaklar.
 
    Şu sıralar film çalışmaları devam eden bu serinin filmine yönelik Fransa Cannes'da bulunan bir reklamı da oldukça etkileyici. Özellikle Kane'in adının üstünde Bruce Willis, Lynch'in adının üstünde ise Jamie Fox'ın bulunması olayı daha da ilginçleştiriyor.
 
     İkisinin ortasındaki masum kadıncağızın ise ne tür psikopatların önünde resminin çekildiğinden haberinin olmadığına bahse girerim. Yukarıdaki resmi üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kane and Lynch Film Movie afiş reklam bruce willis jamie fox
SMG2'nin Tutorial Video'su Gösterildi Fable 3'te Daha Fazla Hayvan Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

11.5.2010 13:41:45

0
Oyunu yeterince oynadığıma emin olabilirsiniz. İki elemanın da başından ne gibi olayların geçtiğini çok iyi biliyorum, ama bu psikopat olmamaları anlamına gelmez. İki karakter de çok orijinal ama sizinle psikopatlar mı değiller mi tartışması yapacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

yusuf yavuz

11.5.2010 12:19:50

0
ben bu filmin ilk oyununu çok beyenmiştim bazı eksileri olsada onları artıları tamamlıyordu 2.oyununda o eksikleri giderirler...

BSC Misafiri

11.5.2010 11:55:01

0
Haberi yazan editörü kutlarım. Oyunu anlamamış, baştan oyna :D "Açıkçası Kane and Lynch'in ilk oyununu çok fazla beğenmesem de ana karakterlere hayran kalmıştım. Oyun dünyasında şimdiye kadar gördüğüm en psikopat tiplerdendiler"

CekilmisFilm

11.5.2010 10:34:52

0
güzel haber Kane için bruce amca iyi gider biraz kilo verirse gerçi vermiş olabilir son halini bilmiyorum :D ama Lynch için Jamie Foxx düşündürücü neden Lynch'i zenci olarak gösteriyorlar filmde anlamadım.. İMDB saydası http://www.imdb.com/title/tt0968747/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kane & Lynch 2 : Dog Days
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız