Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kampanya Parasını Steam Oyunlarına Harcayan ABD'li Kongre Üyesi, Trump Tarafından Affedildi

 
Kampanya parasını amacı dışında kullanan Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi Parti eski kongre üyesi Duncan Hunter, Donald Trump tarafından affedildi.

Duncan Hunter geçtiğimiz yıl 250 bin dolar kampanya parasını kişisel harcamalarında kullandığı için suçlu bulunmuştu ve bunların arasında Steam'den toplamda 1302 dolar değerinde satın alım da yer alıyordu. Duncan Hunter'ın söylediğine göre Steam harcamalarını oğlu izinsiz bir şekilde yapmış.

Duncan Hunter bunun için 11 ay hapis cezasına çarptırılmıştı ve 4 Ocak 2021 itibarıyla başlaması planlanıyordu. Donald Trump kendisini affettiği için artık hiçbir ceza almayacak.
 
Kampanya yöneticiliğini üstlenen Duncan Hunter'ın karısı Margaret ise bu yılın başlarında şartlı salıverildi ve sekiz ay ev hapsine mahkum edildi.
 
Başkanlık ofisindeki son günlerini geçiren Donald Trump, Duncan Hunter dahil olmak üzere 15 hüküm giymiş suçluyu affetti. Bunların arasında Meksikalı uyuşturucu kaçakçısını illegal olarak öldüren ve bunu gizlemeye çalışan iki sınır devriyesi polisi, Rusya'nın 2016 başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine yönelik açılan soruşturmada FBI'a yalan söyleyen Donald Trump'ın eski danışmanı George Papadopoulos ve Irak'ta 17 sivili katleden paralı askerler yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot
Oyun Sektörü Bu Yıl Film ve Kuzey Amerika Sporlarının Toplamından Daha Fazla Gelir Elde Etti Psychonauts 2'nin Yapımı Tamamlanmaya Yaklaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2020 13:53:13

0
Yeni soruşturma çok zor değil bir imzaya bakar . Asıl Trump’ın bu hareketinin ne kadar kaos içerdiğini görmemiz gerek. Dünya olarak Hitler kadar kötü olabilecek bir adamdan kurtulduk.

BSC Misafiri

24.12.2020 11:31:11

+1
Şaşırdım Mı Hayır. Zengin Zengini, Güçlü Güçlüyü Ve Kötü Kötüyü Kayırıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız