Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kalypso Media Commandos'un Haklarını Satın Aldı

 
   Kalypso Media, gerçek zamanlı strateji serisi Commandos'un tüm haklarını satın aldığını duyurdu.

   Bunun sonucu olarak, yeni bir Commandos oyunu gelecek ve serinin bazı eski oyunları da remastered olarak mevcut platformlara çıkacak.
 
   Pyro Studios Kurucusu Ignacio Pérez:

   "Ürünlerimizin ve markalarımızın devam etmesi için uzun bir süredir uygun bir iş ortağı arıyorduk. Kalypso iyi bilinen oyunları yeniden hayata geçirme konusunda büyük bir uzmanlığa ve deneyime sahip ve IP'mizin emin ellerde olmasından dolayı memnunuz."
 
   Kalypso Kurucusu ve Genel Müdürü Simon Hellwig: 
 
   "Pyro Studios ekibine stüdyo tarihi boyunca başardığı ve yarattığı işlerden dolayı büyük saygı duyuyoruz. Bu sevilen oyunları dünya çapındaki hayranlar için yeniden canlandırmayı ve daha fazlasını geliştirmeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu, tüm platformlar için tamamen yeni bir oyunun geliştirilmesini ve aynı zamanda çağdaş teknolojiler ve platformlar için mevcut oyunların kapsamlı bir uyarlamasını içerecek. Bu fırsatlar konusunda inanılmaz heyecan duyuyoruz ve yakın gelecekte potansiyel geliştirici stüdyoları ile konuşmaya başlayacağız."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming pc bsc
Türkiye'de Elektronik Spor Arena Mı Kurulacak? State of Mind Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

12.7.2018 18:10:39

0
Commandos 3 FPS olmuştu ve hiç oynanmamıştı. Yeni Commandos'un gelecek olması heyecanlandırıyor. Fakat Kalypso işin altından kalkabilir mi şüpheliyim. Commandos çocukluğumjda oynadığım en güzel stratejilerden hatta ilk tanıştığım strateji.Misal ; Age of Empires oyun dünyası için ne kadar önemliyse Commandos da bir o kadar mühim

wattonx

12.7.2018 17:23:49

0
Battle royale olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız