Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kafalar Karıştı. NGP mi? PSVita mı?

Sony bir karar ver artık

     Bugün tüm Dünya'daki  resmi Playstation siteleri, sayfalarındaki Navbar ve Footer'larında yeni bir bölüm oluşturdular. Görünce şaşırımısınız bilmem ama oluşturulan bu bölümün adı NGP. Evet yanlış okumadınız.
 
     Sayfayı ziyaret ettiğinizde NGP ile ilgili bütün bölümler oluşturulmuş, haberler ve yeni medya dosyaları eklenmiş, üstelik NGP'ye çıkacak oyunların tanıtımı bile yapılmış. Öyle ki daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan Uncharted Golden Abyss, Reality Fighters, WipEout 2048, Unbekannte Titel, Super Stardust, Little Deviants ve Hustle Kings oyunlarının ön izleme resimlerine de ulaşmak mümkün.
 
     Birkaç gündür internette dolaşan PSVita haberlerini okuduğumuzda neredeyse hepimiz Sony'nin yeni el konsolunun asıl isminin PSVita olduğuna inanmıştık. Bizi bu denli inandıran şey ise E3 konferansı için hazırlanan resmi internet sitesinin kaynak kodları ve Playstation sitesinin kaynak kodları arasında PSVita ismine rastlanmış olmasıydı.
 
     Şimdi kafalar iyice karıştı  Sony'nin yeni el konsolunun asıl ismi NGP mi? PSVita mı? Sanırım bunu dört gün sonra düzenlenecek olan E3 konferansında öğreneceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ngp psp psvita sony playstation e3
Arkham City'e Özel Batarang Kontroller Street Fighter X Tekken'de Hwoarang Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.6.2011 17:00:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: .Hawx NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.
Next Generation PS Vita olur o zaman, onu 3.el konsolu için söylesek daha iyi olur adı PS Vita olacaksa..Bence adına Playstation geçmeli, bu nedenle PS Vita daha mantıklı..3 harf diyenler zaten PSV denecek bu konsola..Futbol takımını hatırlatacak ama olsun..Bu arada o sitelerde NGP'yi PSV'ye çevirmesi ne kadar sürer sizce..Kanıt değil yani..E3'te Vita olur büyük ihtimalle..

BSC Misafiri

5.6.2011 15:23:42

0
Sizde amma abarttınız bu konuyu ya.Ben sizin haber yaptığınız gün kaynağa baktım.PS Vita yerine Ngp gördüm sadece.Sağlam kaynaklardan haber yapın.Haberl olsun diye haber yapmayın.

x.InfecteD.x

3.6.2011 10:28:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: .Hawx NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.
Cidden güzel olabilir :D

.Hawx

3.6.2011 10:19:04

0
NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.

Cafraline

3.6.2011 06:15:33

0
NGP daha hoş bir isim ama isim pek önemli değil aletin neler yapabildikleri önemli.

Ersin ÇAKI

3.6.2011 01:04:44

0
İsmi de işlevi de önemli benim için. Sonuçta NGP gibi daha öz bir isim olması PS3,PS2,PSP gibi serileri tamamlamış olur. hepsi üç harfli :))

addidas_85

3.6.2011 01:00:20

+1
İsim önemli değil önemli olan işlevi :D

quexstre48

3.6.2011 00:44:01

0
ismi çokta önemli değil aslında :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız