Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kafalar Esports VALORANT Operasyonlarını Durdurdu!

 
    Türk elektronik spor takımlarından Kafalar Esports, VALORANT operasyonlarını durduğunu duyurdu. Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda takımın ikinci bir tarihe kadar VALORANT operasyonlarını süresiz olarak durdurduğunu takipçilerine bildirildi.
 
     Bu kararın gerekçesi ise VALORANT sahnesinde mücadele edilebilecek turnuva ve lig sayısının az olması ve turnuva aralığının çok uzun olması gösterildi. 
 
Kafalar Esports'un duyurusu; 
 
     "Kurulduğumuz günden bugüne hep en iyiyi hedefleyen ve sektöre iyi anılar kazandırmayı misyon edinmiş bir kulüp olarak maalesef VALORANT operasyonlarımızı ikinci bir tarihe kadar durdurma kararı aldığımızı siz değerli takipçilerimize bildirmek durumundayız.
 
     İlk günden itibaren takımımızda bulunan tüm oyuncularımıza, koçlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza her şey için teşekkür ederiz. Hepsi bizler için çok değerli ve yetenekli oyuncular. İsimlerini VALORANT sahnesine başarılarıyla kazıyacaklarından hiç şüphemiz yok. Tüm oyuncularımıza kariyerlerinde başarılar dileriz.
 
     VALORANT sahnesinde mücadele edebileceğimiz turnuva ve liglerin sayısının az olması ile birlikte turnuva aralığının çok uzun olmasından kaynaklı böyle bir karar almak zorunda kaldık.
 
     Kafalar Esports için biraz dinlenme zamanı..." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Skull & Bones için Alfa Oynanış Videosu Sızdırıldı Cloud9, CS:GO Sahnesine Geri Döndü!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız