Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaan "Fujitora" Çekli, Beşiktaş Esports'a Transfer Oldu!

 
     Ülkemizin ve dünyanın başarılı Hearthstone oyuncularından Kaan "Fujitora" Çekli, Beşiktaş Esports'a transfer oldu.
 
Fujitora'nın transferi Beşiktaş Esports'un sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.
 
"O artık kartal! Dünya Şampiyonu @Fujitorahs'nın Hearthstone ve TFT oyuncusu olarak takımımıza dahil olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hoş geldin! 
 
 
 
We are happy to announce former World Champion @Fujitorahs will join our team as HS and TFT player. Welcome! #Beşiktaş" 
 
     Kaan "Fujitora" Çekli, Zone Esports ve Royal Bandits ( yeni adıyla Royal Youth) takımlarında mücadele etti. Royal Bandits takımında bulunduğu sürede Çin'de düzenlenen WESG 2017 Dünya Şampiyonası'nın şampiyonu oldu ve 150.000 dolarlık para ödülünün sahibi oldu. Son olarak Las Vegas'da düzenlenen Hearthstone Masters Tour kapsamında 299 oyuncu arasında 22-54. sırada yer aldı ve 1.500 dolar ödülün sahibi oldu. Son olarak; Royal Bandits takımıyla sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrıldı ve League of Legends'ın yeni oyun modu Taktik Savaşları'nda mücadele edeceğini duyurdu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
DC Universe Online 6 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor Rainbow Six Quarantine Nisan'dan Önce Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SenJi

19.7.2019 11:37:10

0
Herhangi bir dusmanluk veya nefret beslemiyorum. Aksine Hearthstone oyuncusuyken bu forumdaki arkadaslarimda dahil desteklerdik. Bireysel aldigi basari tek seferlik basarisi disinda bir basarisi yok. Hearthstone dan haberdardasiniz bilirsiniz ki güncel olarak kazanilan maclarla belirlenen en iyi bin kisi listesinde bile bizi temsil edememis biri. Bencil ve umursamaz olduğundan parasina bakip ülkece gittigimiz turnuvada yaptığı şey kötü oynamak değildi, yaptığı sey ahlaksizlikti. Belli basli kurallar vardir yazılı değildir mesela ama herkes uyar iste bu sahis turnuvada yaptığı zaman öldürme ve rakibi zamanını çalıp soğutma taktigi tüm avrupa sunucularinda yayıldı ve igrenc bir hal aldi oyun. İsin en komik tarafi koskoca turnuvada her mac kendi icinde de en fazla 5 olmak uzere oynanan maclarla oynanıyor bizim milli takim ise onca maça cikti grup maclari dâhil hic ama hic maç kazanamadi. Tek yaptığı zaman yeme olayi oldu. Ve en buyuk utanc ise bu buraya haber yaptığınız kisi koskoca dünya turnuvasinda surekli amatorce yaptigi hatalarla Turkleri dalga konusu yapip hamamböceği laflarina maruz birakti. Bir sürü insan desteklemek icin oradaydik onu, o ise hic umursamiyordu bile çünkü para ödülü yerine prestij turnuvasiydi dünya sampiyonasi. Bunu gördüğü için ben ve benim tanik olanlar bu sahsin gerçek yüzünü biliyor. Siz demissiniz ki sevmiyorsunuz diye illa tanidik veya torpilli haber mi olmasi lazim. Ben diyorumki bu sahsa karsi birsey hissetmiyorum sadece gerçekte bu sahsi bildigimden boyle bir haber yapmak ve yine arkasinda durup yaptigi isi destekleyip arka cikmasi icin ya kankasi yada olaya yeterince hakim olmamasi lazim ki yaptığı eksigi arastirip insanlarin tepkisinin sebebini bilsin.

hamitcansayilgan

19.7.2019 10:24:35

0
Selamlar, Öncelikle haber içeriğinde bahsettiğiniz kişiye yönelik "övgü" nedir? İkincisi, kişinin turnuva başarısını yazmak, kişiyi övmek mi sayılıyor? Üçüncüsü, her sevmediğiniz oyuncu veya kişiler hakkında içerik/yorum gördüğünüz zaman, parayla veya o kişiye tanıdık birinin mi bunu yazması gerekiyor?

SenJi

18.7.2019 23:49:37

+2
Beceriksiz ve dünya turnuvasında Türkleri dalga konusu yapan, beceriksiz biri.Gelip burda övmeyin bunu. Hearthstone oynayan ve ilgilenen her Türk küfür ediyor ardından. Gelip bari burada bu kadar övüp yüceltmeyin. Yemin ediyorum şu kadar şişirmeseydiniz yazmıcaktım ama o kadar yazmışsınızki sanırım size para vermiş yada tanıdık biri yazdırtmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız