Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"KOA: Reckoning' Daha Çok İçerik Gelecek"


     EA ve 38 Studios'un yeni RPG'si Kingdoms of Amalur: Reckoning bugün Amerika'da çıkışını yaptı. 
 
     Çıkışını da güzel yaptı çünkü gelen yorumlar, incelemeler oyunun gayet başarılı olduğ yönünde. Bunun yanında yapımcılardan da güzel haberler geldi; "200 saat üzerinde içerik verdiğimizi söyledik ancak çok daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Bu sadece büyük bir maceranın başlangıcı. RPG Topluluğuna çok bağlıyız ve uzun bir süre size içerik sunmak için burada olacağız." dedi Curt Schilling.
 
      Oyun ülkemizde 10 Şubat tarihinde giriş yapıyor.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Jak and Daxter HD Collection Boyutları Açıklandı Söylenti: Sanctum 2 Bu Sene Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

k-s-r-g

10.2.2012 14:44:52

0
Sabırsızlıkla bekliyorum.

big daddy kunteper

8.2.2012 05:16:53

+1
MW3'ün single playerını 5 saatte bitirdim, aldığımda 50 dolardı (COD 4 hediyeli). bana aynı heyecanı ve zevki yaşatacak başka oyun varsa bir 50 dolar daha seve seve veririm, ancak adam burada 200 saat gameplayden bahsetmiş. oyun bir RPG oyunu. RPG oyunundan beklenen de oyun süresidir. ben Skyrim'de 200 saate yaklaşırken oyun kendini çok fazla tekrar etmeye başladı. eğer bu oyun bahsedilen gameplay süresini kendini tekrar etmeden ve oyuncuyu zorlayarak veriyorsa ben yılların RPG oyuncusunu olarak bu oyunun köpeği olurum. ki oyunun eski haberlerini bakarsanız bu oyunun fiyasko olacağını savunanlardanım. oyunun BSC incelemesini izleyeceğim ve makul bir zamanda oyunu satın alacağım. hala daha bu oyunun 2011'nin başarılı RPGlerinden Deus Ex ve Skyrim'in yanında fos kalacağını düşünsem de, sıkı bir RPG sever olarak yanılmayı gerçekten çok çok istiyorum. mumla RPG aradığımız şu dönemde umarım türün hakkını veren bir oyunla karşılaşırız.

BSC Misafiri

8.2.2012 01:40:08

0
Oyun iyi güzelde saldırırken niye el takılır gibi oluyor ?

S.T.A.L.K.E.R.

8.2.2012 01:26:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

fark eder mi ben genel konuşuyorum
fark eder, oyunun süresi gayet iyi ve 200 saatin üzerinde bir oyun gerçekten kendi açımdan ryo oyunlarını seven biri olarak çok iyi bir süre. bazı oyunlarda kısa oyun süreleri, oyunların kırpıalrak piyasaya sürülmesi sonadan bu içeriklerin para ile sunulması falan haklsıınız ama bu yun için pek geçerli değil dediğiniz. şimdilik öyle gözüküyor. gerçi gereksiz bir alıntı ve yanıt vermiş oldum ama neyse.

Sulu Çor Kağan

8.2.2012 01:19:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

200 saat üzerinde içerik verdiğimizi söyledik diyor. bu oyunla direk 200 saatlik bir oynanış mı yoksa dlcler ile toplamda 200 saat mi onu bilmek gerekir. dlc ler ile 200 saat ise dediklerinizde haklısınız ama 200 saat sadece oyunun kendisi ise günümüzde bu kadar oyun süresini veren oyunlar nadir.
fark eder mi ben genel konuşuyorum

S.T.A.L.K.E.R.

8.2.2012 01:15:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster Eskiden yapımcılar düğün pastası yaparlardı. Şimdi pastalar dilim dilim satılıyor. Bu dilimlere de sözde oyun deniliyor. Yazık.
200 saat üzerinde içerik verdiğimizi söyledik diyor. bu oyunla direk 200 saatlik bir oynanış mı yoksa dlcler ile toplamda 200 saat mi onu bilmek gerekir. dlc ler ile 200 saat ise dediklerinizde haklısınız ama 200 saat sadece oyunun kendisi ise günümüzde bu kadar oyun süresini veren oyunlar nadir.

Sulu Çor Kağan

7.2.2012 23:46:13

+2
Eskiden yapımcılar düğün pastası yaparlardı. Şimdi pastalar dilim dilim satılıyor. Bu dilimlere de sözde oyun deniliyor. Yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız