Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KH: Birth By Sleep Final Mix'ten Yeni Bilgiler

 
 
 
    Famitsu'nun son sayısında Japonya'ya özel çıkışını yapacak olan Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix için yeni bilgiler yer alıyor. Orjinal sürümüne göre farklı yeniliklerle gelecek olan oyunda, oyuncuların 'Instructor of the Light' görevini alıp 'Armor of the Master' Boss'u ile savaşabilecekleri belirtilmiş. Kahramanların öğretmeninin ise "o adama" çok benzeyeceğini belirten Famitsu "o adamın" kim olduğunu söylemekten kaçınmış.
 
    Square Enix ayrıca bu sürüme co-op komutları da getiriyor. Örneğin Voltage Bundle saldırısı tüm oyuncular aynı düşmanı hedeflediğinde ateşlenebilecek. Ya da Unison Rush, ''quick time event' anları tüm oyuncuların aynı tuşlara basmalarını gerektiriyor.
 
    Peki "o adam" kim? Sanırız bunu ancak Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix, Japonya'ya 20 Ocak'ta çıkınca anlayabileceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Kingdom Hearts Kingdom Hearts : Birth by Sleep PSP Square Enix Tetsuya Nomura famitsu Kingdom Hearts : Birth by Sleep Final Mix
Dynasty Warriors 7'nin Karakter Kadrosu Çok Zengin Angry Birds:Christmas, Halloween'i Olanlara Bedava

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts : Birth By Sleep
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız